Σπύρος Παπαδόπουλος για Κασσελάκη: «Διάβασα ότι σκοπεύει να γίνει πρωθυπουργός, τόσο μπανανία είμαστε;»

από natasa

Το σχόλιό του για την εξελίξεις στην πολιτική επικαιρότητα άφησε ο Σπύρος Παπαδόπουλος, σε συνέντευξη που παραχώρησε το Σαββατοκύριακο.

Ο ηθοποιός πήγε καλεσμένος στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και όταν η συζήτηση έφτασε στον Στέφανο Κασσελάκη, ο ίδιος εξέφρασε την αντίθεσή του σε πολλά από όσα έχουν σχέση με την εκλογή του ως πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα, ο Σπύρος Παπαδόπουλος σχολίασε: «Είμαι πολύ σκεπτικός, έχω διαβάσει πολλές αναλύσεις από σοβαρούς ανθρώπους και με πολλές συμφωνώ. Είναι ένα κλίμα περίεργο, δεν συμφωνώ εγώ με αυτό το πράγμα, αυτά τα ξαφνικά, από το πουθενά. Δεν κρίνω τον άνθρωπο, δεν τον γνωρίζω κιόλας, αλλά είναι αφύσικα πράγματα αυτά».

Δείτε το βίντεο στο 17ο λεπτό

Ακόμη, πρόσθεσε για την επιλογή του ως νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ότι: «Είναι σαν να τελειώνεις την ιατρική, να παίρνεις το πτυχίο και την άλλη μέρα να κάνεις εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς. Δεν γίνεται. Πρέπει να θητεύσεις. Ξαφνικά έρχεσαι από κάπου και γίνεσαι αρχηγός κόμματος».

Τέλος, ο Σπύρος Παπαδόπουλος, είπε: «Κάπου διαβάζω ότι θέλει να γίνει και πρωθυπουργός και λέω τόσο μπανανία είμαστε, τόσο αφύλακτο είναι το οικόπεδο;».

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy