Αν το έχεις σπίτι σου, πέταξέ το άμεσα: Το φυτό που φέρνει κακοτυχία και θα σου «μαυρίσει» τη ζωή

από natasa

Τα φυτά είναι ένας εύκολος και όμορφος τρόπος για να διακοσμήσεις το σπίτι σου, ωστόσο και σε αυτά υπάρχουν σωστές και λάθος επιλογές.

Μερικά από αυτά μπορεί να βοηθήσουν την ενέργειά σου, να σου προσφέρουν καλή τύχη και ευημερία, ενώ άλλα μπορεί να σε «καταστρέψουν», φέρνοντας γρουσουζιά και «μαυρίλα» στη ζωή σου.

Ένα από αυτά, ίσως είναι και ένα από τα πιο δημοφιλή φυτά των τελευταίων χρόνων, καθώς δεν χρειάζεται πολύ προσοχή, κάτι που το κάνει εύκολο στη διατήρησή του. Ο λόγος για τον κάκτο. Δεν χρειάζεται πολύ νερό, μόνο ελάχιστο ήλιο και τα καταφέρνει.

Παρόλα αυτά, θα πρέπει να το αποφύγεις!

Μαζί με τα αγκάθια του φέρνει κακή τύχη, νεύρα και τσακωμούς. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον μύθο, αυτό συμβαίνει από τη φύση του κάκτου. Όπως αυτός δεν έχει ανάγκη για ενυδάτωση, αλλά μπορεί να ζει σε ένα ξηρό και αδιάφορο περιβάλλον, έτσι μπορεί να μεταφέρει και αρνητική ενέργεια. Μάλιστα, τα αγκάθια του αποτελούν μια “μεταφορά” για τα προβλήματα που υπάρχουν στις σχέσεις.

Γι’ αυτό και αν έχετε κάκτο στο σπίτι σας μπορεί να παρατηρείτε πως οι τσακωμοί είναι καθημερινοί. Ξέρετε τι πρέπει να κάνετε λοιπόν!

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy