Ντορέττα Παπαδημητρίου: “Όταν βγαίνουν τα παιδιά βάζω ξυπνητήρι κάθε μια ώρα να στείλω ένα μήνυμα μέχρι να γυρίσουν”

από natasa

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» και την Κωνσταντίνα Δημοπούλου για τις σχέσεις με τους γιους της, την πορεία της.

«Είμαι πάρα πολύ υπερήφανη για τα παιδιά μου και δεν έχω καταλάβει πώς έχουν περάσει τα χρόνια. Όταν μεγαλώνουνε τα παιδιά δεν ξεμπερδεύεις και θες να είσαι ακόμα πιο κοντά. Όταν βγαίνουν τα παιδιά έξω το βράδυ δεν μπορώ να κοιμηθώ, ή πάω σε μια φίλη ή βάζω ξυπνητήρι κάθε μια ώρα για να στείλω μήνυμα», είπε αρχικά η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Σχετικά με τους γιους της, η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε πως και οι δυο τους αυτή την περίοδο βρίσκονται σε σχέση, ενώ συχνά την συμβουλεύονται για τα προσωπικά τους.

«Τα παιδιά μιλάνε πολύ με τον μπαμπά τους αλλά μου λένε και εμένα πράγματα. Δεν τα ξέρω και όλα γιατί δεν ρωτάω, βλέπω μέχρι πού μπορώ να φτάσω. Είμαι πολύ καλά με τα κορίτσια τους και αν έχουν άδικο τα παιδιά μου, θα το πω. Δεν επικοινωνώ τα προσωπικά μου αλλά επειδή είχα μικρά παιδιά έπαιξε έξτρα ρόλο», είπε η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy