Η Τόνια Σωτηροπούλου, έχει αναμφισβήτητα ένα από τα πιο ωραία σώματα της ελληνικής showbiz.
Το μεσογειακό της ταμπεραμέντο και η εξωτική γοητεία της κίνησαν το ενδιαφέρον του Ντάνιελ Κρεγκ, που την έβαλε στο… κρεβάτι τού Τζέιμς Μποντ στο “Skyfall”, με την ίδια να διατηρεί χαμηλό προφίλ για τις υποκριτικές της επιτυχίες, εστιάζοντας σε όλα εκείνα που την κάνουν χαρούμενη.
Μεταξύ αυτών ο άντρας της Κωστής Μαραβέγιας, η σκυλίτσα της, η Στέλλα, αλλά και η γυμναστική, που, σε συνδυασμό με τη vegan διατροφή της, της έχουν χαρίσει ένα αλαβάστρινο σώμα για το οποίο… μοχθεί καθημερινά
Η Τόνια Σωτηροπούλου εδώ και 17 χρόνια δεν τρώει κρέας
Δεν βάζει κρέας στο στόμα της όχι γιατί δεν της αρέσει αλλά κυρίως λόγω ιδεολογίας που προκύπτει από τη μεγάλη της αγάπη στα ζώα. Η Τόνια δεν είχε ποτέ θέμα με τα κιλά, διαθέτοντας, ωστόσο, ένα juicy σωματότυπο, αφού όπως παραδέχεται και εκείνη της αρέσει πολύ το φαγητό. Με τη φυτοφαγική της διατροφή έχει στραφεί περισσότερο στις σαλάτες, στα λαχανικά και στα όσπρια, ενώ αντικαθιστά τον αγαπημένο της… κιμά (ειδικά στο παστίτσιο) με σόγια, που δεν έχει καμία γευστική διαφορά. “Το πρώτο που έχεις να κάνεις για να κόψεις το κρέας είναι να αγαπάς το σώμα σου, να μη θέλεις να το φορτώνεις με τοξίνες”, λέει και προτείνει το δικό της ημερήσιο μενού.
ΠΡΩΙΝΟ
Βρόμη με φρέσκο γάλα καρύδας και μπανάνα, 2 βραστά αβγά και φυσικά πολύ νερό (πάνω από 2 λίτρα ημερησίως)
*Το γάλα καρύδας έχει μόνο 50 θερμίδες το ποτήρι, ενώ περιέχει ζάχαρη σε ποσοστό μόλις 2%, παρά την γλυκιά του γεύση.
ΣΝΑΚ
2 φέτες μαύρο ψωμί με αλεύρι ζέας, 1 αβοκάντο, λίγο λάδι, αλάτι και πιπέρι
*Οι φυτικές ίνες του αβοκάντο βοηθούν στην εξισορρόπηση των βακτηρίων του εντέρου, αυξάνοντας τα καλά και μειώνοντας τα βλαβερά βακτήρια, που αποτελούν αιτία διαταραχών.
ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ
Σαλάτα με ρεβίθια, μαρούλι, κόκκινη πιπεριά, τόνο και σος με λεμόνι, μουστάρδα και λάδι
*Τα ρεβίθια αποτελούν σημαντική πηγή πρωτεϊνών για τα άτομα που δεν καταναλώνουν προϊόντα ζωικής προέλευσης.
ΒΡΑΔΙΝΟ
Σολομός με βραστά λαχανικά και αρωματικό ρύζι ή μπιφτέκι από κιμά σόγιας με λαχανικά και ρύζι.