Μία εύκολη και γρήγορη συνταγή για την πιο αφράτη και χορταστική ομελέτα
Υλικά:
3 μανιτάρια ψιλοκομμένα
3 πατάτες
3 αυγά
3 κρεμμύδια
½ πράσο
Αλάτι, πιπέρι, λάδι
Εκτέλεση:
Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε σε πολύ λεπτές φέτες.
Ψιλοκόβουμε τα κρεμμύδια, το πράσο μαζί και ξεχωριστά τα μανιτάρια.
Σε ένα τηγάνι σοτάρουμε τις πατάτες και από τις δύο πλευρές.
Προσθέτουμε στο τηγάνι το κομμένο κρεμμύδι και το πράσο και συνεχίζουμε το σοτάρισμα.
Ρίχνουμε και τα μανιτάρια ψιλοκομμένα, το αλάτι, το πιπέρι και ανακατεύουμε πολύ καλά.
Χτυπάμε τα αυγά με λίγο αλάτι και τα προσθέτουμε στο μείγμα.
Τηγανίζουμε για δέκα λεπτά σε μέτρια φωτιά.
Με τη βοήθεια ενός ρηχού πιάτου γυρίζουμε την ομελέτα να ψηθεί και από την άλλη μεριά.
Έτοιμη!
- Τι να φάτε πριν τον ύπνο αν θέλετε να αδυνατίσετε
- Αλμυρό κέικ με τυρί και μπέικον – Ένα πεντανόστιμο σνακ που θα λατρέψετε
- Πεντανόστιμο και εύκολο κέικ χωρίς μίξερ!
- 7 τροφές που δεν πρέπει να ξαναζεστάνετε ποτέ