562
Έχει πάρει την ονομασία του από το χρώμα που παίρνει το γάλα όταν ανακατεύεται με τον κουρκουμά, που είναι το βασικό συστατικό της συνταγής.
To «χρυσό γάλα» βασίζεται στην φιλοσοφία της Αγιουρβέδα, η οποία φημίζεται για τον συνδυασμό φυτών και βοτάνων ώστε να απορροφηθούν από τον οργανισμό όλες οι ευεργετικές ουσίες στο μέγιστο βαθμό.
7 τροφές που δεν πρέπει να ξαναζεστάνετε ποτέ
Μπορείτε να προσθέσετε επίσης μπαχαρικά, όπως κανέλα, γαρίφαλο, μαύρο πιπέρι και τζίντζερ, κάνοντάς το ακόμη πιο θρεπτικό.
Δείτε αναλυτικά στο βίντεο που ακολουθεί πώς θα φτιάξετε «χρυσό γάλα» καθώς και τα οφέλη του για την υγεία:
Πηγή: Natural Cures