Ούτε να τα ακουμπήσεις: Πρώην μάγειρες και σερβιτόροι αποκαλύπτουν τι δεν πρέπει να παραγγέλνεις ποτέ σε ταβέρνες

από natasa

Σίγουρα εάν κάποιος γνωρίζει καλύτερα για το ποια φαγητά πρέπει να αποφεύγουμε στα εστιατόρια είναι οι άνθρωποι που εργάζονται σε αυτά και είναι υπεύθυνοι για αυτά που μας σερβίρουν.

Πληροφορίες εκ των έσω προσφέρουν υπάλληλοι εστιατορίων και μας συμβουλεύουν τι να αποφεύγουμε όταν επισκεπτόμαστε τους χώρους εστίασης, καθώς δεν είναι όλα όπως φαίνονται.

Τα tips έχουν γίνει viral σε TikTok και Reddit και εμείς μοιραζόμαστε μερικές από τις συμβουλές που μας δίνουν.

Σούπα

Γιατί δεν κρυώνει ποτέ σωστά το βράδυ μέσα στο μεγάλο δοχείο, οπότε μένει χλιαρή για ώρες.

Κοκτέιλ με φρούτα

Τα λεμόνια, τα λάιμ, τα πορτοκάλια κ.λπ. σχεδόν ποτέ δεν πλένονται σωστά.

Μενού

Να αποφεύγουμε τα εστιατόρια που έχουν περισσότερες από 8 σελίδες στο μενού, πολύ απλά γιατί αυτό σημαίνει ότι όλα τα φαγητά ζεσταίνονται στο φούρνο μικροκυμάτων ή βράζονται σε πλαστικές σακούλες.

Vegetarian πίτσα

Υπάρχει ζωικό λίπος στη σάλτσα ως φυσικό πηκτικό.

Ντιπ τυριών

Το 95% είναι βούτυρο και τυρί κρέμα.

Λάδι τρούφας

Έχει συνθετική μυρωδιά και δεν χρησιμοποιούνται τρούφες για να το φτιάξουν.

Αναψυκτικά με πάγο

Σύμφωνα με μελέτη, η ποσότητα βακτηρίων στον πάγο είναι πολύ μεγάλη, γιατί οι παγομηχανές καθαρίζονται πολύ σπάνια.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy