Ζουμερά και μυρωδάτα: Το μυστικό με το κρεμμύδι στον κιμά για μπιφτέκια που δεν θα αντισταθεί κανείς

από natasa

Κατά καιρούς ακούμε και διαβάζουμε διάφορα μυστικά για πιο αφράτα και πιο νόστιμα μπιφτέκια, είναι όμως τόσο έγκυρα όλα και θα έχουμε το τέλειο αποτέλεσμα αν τα ακολουθήσουμε;

Ένα από τα βασικότερα υλικά που χρησιμοποιείται για την παρασκευή των μπιφτεκιών είναι το κρεμμύδι. Συνήθως το κρεμμύδι είτε ψιλοκόβεται, είτε περνιέται από κάποιο τρίφτη.

Ναι, είναι σωστή η χρήση του κατά αυτόν τον τρόπο, όμως μπορείτε να κάνετε μια μικρή αλλαγή και να απογειώσετε το γεύμα σας.

Ποια είναι αυτή;

Σταματήστε να βάζετε ωμό το κρεμμύδι στον κιμά σας και περάστε το για λίγο από το τηγάνι μέχρι να μαλακώσει λίγο. Την επόμενη φορά δοκιμάστε το μικρό αυτό μυστικό και θα μας θυμηθείτε!

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy