Βράσιμο μακαρονιών: Το “περιττό” υλικό που βάζετε και επηρεάζει το τελικό αποτέλεσμα

από natasa

Πολλά είναι τα συνήθη λάθη που κάνουμε όταν μαγειρεύουμε μακαρόνια. Ένα από αυτά είναι κατά το βράσιμό τους.

Κάποιοι από εμάς έχουν τη συνήθεια να ρίχνουν λάδι όταν βράζουν μακαρόνια. Ωστόσο, το λάδι δεν είναι απαραίτητο και σε καμία περίπτωση δεν βοηθά τα μακαρόνια να μην κολλήσουν, αφού όταν σουρώνονται το λάδι θα ξεπλυθεί.

Οπότε μην το επιχειρήσετε ποτέ.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy