Βλεφαροπλαστική: Μάθε τι είναι και γιατί αξίζει να την κάνεις!

από natasa

Η βλεφαροπλαστική είναι μία αναίμακτη επέμβαση η οποία αναζωογονεί το βλέμμα και προσφέρει ανανέωση και φρεσκάδα στο πρόσωπο του ατόμου που την επιλέγει.

Πολλοί άνθρωποι μεγαλώνοντας αποκτούν σακούλες κάτω από τα μάτια τους καθώς το δέρμα της περιοχής χαλαρώνει.  Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να υπάρχει αλλοίωση στο βλέμμα και συχνά να δημιουργείται μία λυπημένη έκφραση.

Η λύση σε αυτό είναι η βλεφαροπλαστική, μία αναίμακτη επέμβαση που αφαιρεί τους κουρασμένους ιστούς, αναζωογονεί το πρόσωπο και κρύβει αρκετά χρόνια.

Τι είναι η βλεφαροπλαστική;

Πρόκειται για μία αισθητική επέμβαση που γίνεται με τοπική αναισθησία και μέθη.

Η περιοχή στην οποία εφαρμόζεται είναι συνήθως στα κάτω βλέφαρα, όπου δημιουργούνται οι σακούλες, όμως σε κάποιες περιπτώσεις γίνεται και στα άνω βλέφαρα.

Σκοπός είναι να αφαιρεθεί το χαλαρωμένο δέρμα και οι ιστοί με το λίπος που συσσωρεύεται με τον καιρό στην περιοχή, ώστε το τελικό αποτέλεσμα να επαναφέρει την περιοχή των ματιών στην κατάσταση που ήταν στα νεανικά χρόνια του ατόμου.

Επιπλέον, μέσω της βλεφαροπλαστικής δεν αφαιρούνται μόνο οι σακούλες, αλλά οι ρυτίδες και κάθε άλλη δερματική ατέλεια της περιοχής που δημιουργήθηκε και παραμορφώνει το βλέμμα.

Μένουν σημάδια;

Αν και η διαδικασία περιλαμβάνει τομές, είναι αναίμακτη και στο τέλος δεν υπάρχει κάποιο σχετικό σημάδι που να μαρτυρά την βλεφαροπλαστική. Αυτό το επιτυγχάνει η εμπειρία του πλαστικού χειρουργού και φυσικά οι τελευταίες τεχνικές στον κλάδο της ιατρικής.

Ποιος μπορεί να την κάνει;

Η βλεφαροπλαστική εφαρμόζεται στις ηλικίες άνω των 18 ετών για την διόρθωση αισθητικών προβλημάτων που οφείλονται στην κληρονομικότητα.

Οι μεγαλύτερες ηλικίες την επιλέγουν για να προσφέρουν ανανέωση στο πρόσωπο και να επαναφέρουν την νεανική όψη, ενώ πολλές φορές συνδυάζεται με άλλες επεμβάσεις πλαστικών επεμβάσεων για ένα συνολικό αποτέλεσμα.

Πόσο κοστίζει;

Η τιμή της εξαρτάται από την κάθε περίπτωση. Εάν ενδιαφέρεσαι για να μάθεις περισσότερα για την διαδικασία της επέμβασης, το αποτέλεσμα και το κόστος της, τότε επισκέψου το drboukouvalas.gr και επικοινώνησε με τον Δρ. Μπουκουβάλα.

Ο Ζήσης Μπουκουβάλας είναι ένας κορυφαίος πλαστικός χειρουργός που συνεργάζεται με το νοσοκομείο Metropolitan και είναι διδάκτορας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Είναι ο ειδικός που μπορεί να προσφέρει λύση στο πρόβλημα σου και να αναδείξει ξανά το βλέμμα σου!

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy