Ο καλύτερος τρόπος για να αξιοποίησεις τη φέτα στο ψυγείο
Τυρόπιτα στην τοστιέρα με μόλις τρία υλικά! Είναι από τις συνταγές εκείνες που μπορούν εύκολα να γίνουν viral αλλά ταυτόχρονα και οι πιο αγαπημένες σου. Παράλληλα, δείτε εδώ μια συνταγή για νόστιμη και πολύ γρήγορη τυρόπιτα χωρίς φύλλο έτοιμη σε 10 λεπτά με 2 κινήσεις για το φούρνο για σνακ ή συνοδευτικό με τα ψητά μας.
Η τυρόπιτα αυτή, σε μια ιδέα του Cool Artisan, Γαβριήλ Νικολαΐδη, γίνεται εύκολα στην τοστιέρα και είναι ο καλύτερος τρόπος για να αξιοποίησεις τη φέτα στο ψυγείο, αν μάλιστα ξεκινάς νηστεία από αύριο.
Λουκουμάδες της μαμάς μόνο με τρία υλικά!
«Η τυρόπιτα στην τοστιέρα είναι η συνταγή που δεν θα βαρεθείς να φτιάχνεις ξανά και ξανά! Τα υλικά είναι απλά (και μάλλον τα έχεις ήδη στην κουζίνα σου). Μπορείς πάντα να την εξελίξεις και να την προσαρμόσεις στα δικά σου γούστα προσθέτοντας ψιλοκομμένη γαλοπούλα, φρέσκο κρεμμυδάκι, πάπρικα ή ό, τι άλλο σου αρέσει εσένα», εξηγεί ο food blogger.
Tip: Στο σερβίρισμα μπορείς να προσθέσεις ένα κουταλάκι του γλυκού μέλι από πάνω που δίνει μια μαγική γλυκο-αλμυρή αίσθηση. Αλλά αυτό είναι εντελώς προαιρετικό.
Υλικά:
1 αυγό
30 γρ. νερό
60 γρ. αλεύρι
150 γρ. φέτα
1 κτγ μέλι (προαιρετικά)
Εκτέλεση:
Βάζουμε σε ένα μπολ το αυγό και το νερό και χτυπάμε καλά.
Προσθέτουμε το αλεύρι κι ανακατεύουμε.
Τέλος, προσθέτουμε τη φέτα χοντροσπασμένη κι ανακατεύουμε καλά.
Μεταφέρουμε το μείγμα σε μια λαδόκολλα.
Κλείνουμε τη λαδόκολλα σε φάκελο.
Ψήνουμε στην τοστιέρα μας για 7-8 λεπτά.
Προαιρετικά σερβίρουμε με 1 κουταλάκι του γλυκού μέλι από πάνω