Το πιο νόστιμο και εύκολο παγωτό βανίλια με ζαχαρούχο γάλα και άλλα 3 υλικά

από natasa

Εύκολο παγωτό βανίλια με ζαχαρούχο γάλα! Γιατί όλοι μεγαλώσαμε με αυτό το σπιτικό παγωτό βανίλια που έχει άρωμα μαμάς και καλοκαιριού μαζί.

Υλικά

  • 250 γρ. (1 συσκευασία) φυτική σαντιγί
  • 400 γρ. (1 συσκευασία)ζαχαρούχο γάλα
  • 410 γρ. (1 συσκευασία) γάλα εβαπορέ
  • 1 ½ κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας

Εκτέλεση

  • Με μίξερ χειρός χτυπάμε για 5΄ τη φυτική σαντιγί να αφρατέψει καλά και να φουσκώσει.
  • Λίγο λίγο και πάντα χτυπώντας με το μίξερ, προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα.
  • Τώρα το μείγμα μας έχει γίνει μια παχιά κρέμα.
  • Σιγά σιγά προσθέτουμε το εβαπορέ, χαμηλώνοντας την ταχύτητα του μίξερ, γιατί το μείγμα αραιώνει και πιτσιλάει.
  • Τέλος, προσθέτουμε τη βανίλια.
  • Παγώνουμε το παγωτό για περίπου 1 ώρα, μέχρι να αρχίσει να πήζει.
  • Το ξαναχτυπάμε με το μίξερ χειρός, να αφρατέψει καλά, για 5′, σε δυνατή ταχύτητα.
  • Παγώνουμε στην κατάψυξη.

Πηγή: argiro.gr

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy