Αυτό είναι το κόλπο για να κάνετε την πιο αφράτη ομελέτα

από natasa

Δείτε πως!

Οι… παλιοί αλλά και οι νεότεροι μάγειρες λένε πως λίγο γάλα ή κρέμα γάλακτος μπορεί να κάνει μια ομελέτα αφράτη.

Υπάρχει, όμως, και ένα άλλο υλικό που μπορεί να κάνει ακόμα καλύτερη δουλειά!
Ποιο είναι αυτό; Το ανθρακούχο νερό. Ναι, καλά διαβάσατε!

Μόλις μερικές σταγόνες ανθρακούχου νερού θα σας βοηθήσει να φτιάξετε την πιο αφράτη ομελέτα που έχετε φάει ποτέ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πιο συγκεκριμένα χρειάζεστε μια κουταλιά της σούπας ανθρακούχο νερό ανά δύο αυγά για να έχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Τόση ποσότητα είναι αρκετή για να μην γίνουν τα αυγά σας νερουλά

 

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy