1,3K
Δείτε πως!
Οι… παλιοί αλλά και οι νεότεροι μάγειρες λένε πως λίγο γάλα ή κρέμα γάλακτος μπορεί να κάνει μια ομελέτα αφράτη.
Υπάρχει, όμως, και ένα άλλο υλικό που μπορεί να κάνει ακόμα καλύτερη δουλειά!
Ποιο είναι αυτό; Το ανθρακούχο νερό. Ναι, καλά διαβάσατε!
Μόλις μερικές σταγόνες ανθρακούχου νερού θα σας βοηθήσει να φτιάξετε την πιο αφράτη ομελέτα που έχετε φάει ποτέ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
- Φυσικό μπότοξ προσώπου και ματιών στο σπίτι με εύκολο τρόπο
- Η αγάπη ενός πατέρα: Υιοθέτησε κoριτσάκι με εγκεφαλική παράλυση και της αφιέρωσε τη ζωή του
- Όλα αυτά που δεν ήξερα πριν έρθεις στο ζωή μου – Μια μαμά εξομολογείται
- Ποιες επιφάνειες συγκεντρώνουν τα περισσότερα μικρόβια
Πιο συγκεκριμένα χρειάζεστε μια κουταλιά της σούπας ανθρακούχο νερό ανά δύο αυγά για να έχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Τόση ποσότητα είναι αρκετή για να μην γίνουν τα αυγά σας νερουλά