Το έξυπνο κόλπο για να ξεφλουδίζετε εύκολα τα αυγά

από natasa

Είτε βράζεις αυγά για το διάσημο γιορτινό ορεκτικό σου, είτε απλά για να τα πάρεις ως σνακ στο γραφείο, το πρόβλημα είναι πάντα το ίδιο: Το καθάρισμά τους είναι συχνά δύσκολο και χρονοβόρο. Κι όμως υπάρχει ένας πανεύκολος τρόπος να γλιτώσεις την ταλαιπωρία!

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ρίξεις 1/2 κουτ. γλυκού μαγειρική σόδα στο νερό που βράζουν τα αυγά και ύστερα να τα μαγειρέψεις ως συνήθως. Με το κόλπο αυτό το pH των αυγών θα αυξηθεί, με αποτέλεσμα τα τσόφλια να φεύγουν με μία κίνηση! Είναι πραγματικά εντυπωσιακό!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Όχι μόνο θα τελειώσεις το μαγείρεμα σε χρόνο ρεκόρ, αλλά θα απαλλαχθείς και από το άγχος μήπως κάποιος καλεσμένος σου φάει κάποιο τσόφλι, που ξέμεινε σε αυγό που δεν καθάρισες με ιδιαίτερη επιτυχία!

πηγή

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy