Το αμερικάνικο… κόλπο που θα απογειώσει τις τηγανητές πατάτες σου

από natasa

Για να γίνουν περισσότερο τραγανές

Οι πατάτες είναι ένα εύκολο και γρήγορο φαγητό είτε για μεσημέρι είτε για βράδυ. Πιθανόν να μην πετυχαίνεις, όμως να τις κάνεις τραγανές με αποτέλεσμα να απογοητεύεσαι θέλοντας μια διαφορετική γεύση.

Υπάρχει ο λεγόμενος αμερικάνικος τρόπος τηγανίσματος, ένα κόλπο που το σίγουρο είναι ότι θα σε κάνει να ξεχάσεις αυτά που ήξερες και θα απογειώσει τη γεύση από τις τηγανιτές πατάτες σου. Είναι απλός και εύκολος…

 

Σκουπίζεις καλά τις πατάτες με χαρτί κουζίνας για να στεγνώσουν τελείως και τις πετάς στο κρύο λάδι. Στη συνέχεια δυναμώνεις την φωτιά και περιμένεις να τηγανιστούν για περίπου 20-25 λεπτά.

Για ακόμη πιο ιδιαίτερη γεύση, δοκίμασε να ρίξεις στο τηγάνι 1/4 κρεμμυδιού, 5 λεπτά πριν τελειώσει το τηγάνισμα για να πάρουν το άρωμα. Μόλις βγάλεις τις πατάτες από το τηγάνι, τις στεγνώνεις πάντα από το λάδι σε παχύ χαρτί κουζίνας.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy