Θρίλερ σε 5ήμερη μαθητών από τη Θεσσαλονίκη: Έκλεψαν χρήματα και κοσμήματα, έκρυψαν ναρκωτικά στο ξενοδοχείο

από natasa

Θρίλερ σε 5ήμερη μαθητών από τη Θεσσαλονίκη: Έκλεψαν χρήματα και κοσμήματα, έκρυψαν ναρκωτικά στο ξενοδοχείο – Η εκδρομή έληξε άδοξα και οι δράστες συνελλήφθησαν.

Με άσχημο τρόπο εξελίχθηκε η πενθήμερη σχολική εκδρομή μαθητών από τη Θεσσαλονίκη με προορισμό την Αλεξανδρούπολη.

Σύμφωνα με το grtimes.gr, το βράδυ της περασμένης Τρίτης (20/2), οι μαθητές χωρίστηκαν σε ομάδες και πήγαν σε ταβέρνα της περιοχής για φαγητό. Ωστόσο, κατά την επιστροφή τους στο ξενοδοχείο, κάποιες μαθήτριες διαπίστωσαν ότι είχαν χαθεί χρήματα και αντικείμενα από τα δωμάτιά τους.

Τέσσερις μαθητές εμπλέκονται σε υπόθεση με ναρκωτικά

Όπως ήταν φυσικό, προκλήθηκε αναστάτωση και όλοι οι μαθητές συγκεντρώθηκαν στη ρεσεψιόν, όπου αποφασίστηκε να καλέσουν την αστυνομία. Από τις έρευνες διαπιστώθηκε ότι οι δράστες μπήκαν σε τρία δωμάτια αρπάζοντας συνολικά δύο σταυρούς αξίας αλλά και πολλά μετρητά. Ακολούθως, αστυνομικοί πήραν δακτυλικά αποτυπώματα από τα δωμάτια αλλά και καταθέσεις από μαθητές, ώστε να εντοπίσουν τους υπαίτιους.

Τα ευτράπελα όμως της σχολικής εκδρομής είχαν και συνέχεια, καθώς οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό των δραστών της κλοπής, είχαν και άλλα ευρήματα. Κοιτάζοντας τα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας, οι αστυνομικοί εντόπισαν μαθητές να κρύβουν κάτι στην αυλή του ξενοδοχείου και στην έρευνα που έγινε στο σημείο βρέθηκε ποσότητα ινδικής κάνναβης.

Ο εντοπισμός των ναρκωτικών, ανάγκασε τους αστυνομικούς να επεκτείνουν τις έρευνες και στα δωμάτια, με σκύλο που είναι ειδικά εκπαιδευμένος για τον σκοπό αυτό και όπως αποδείχτηκε, βρέθηκε ποσότητα ινδικής κάνναβης και σε δωμάτιο στο οποίο διέμεναν μαθητές.

Στην υπόθεση με τα ναρκωτικά εμπλέκονται συνολικά τέσσερις μαθητές, δύο αγόρια και δύο κορίτσια, οι οποίοι οδηγήθηκαν στο τμήμα για περίπου επτά ώρες, όμως αφέθηκαν ελεύθεροι με εντολή εισαγγελέα. Για την υπόθεση με τα κλοπιμαία οι έρευνες συνεχίζονται.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην υπόθεση με τα ναρκωτικά εμπλέκονται συνολικά τέσσερις μαθητές, δύο αγόρια και δύο κορίτσια, οι οποίοι οδηγήθηκαν στο τμήμα για περίπου επτά ώρες και σε βάρος τους σχηματίστηκε σχετική δικογραφία, αφέθηκαν όμως ελεύθεροι με εντολή εισαγγελέα, ενώ αναμένεται να οριστεί δικάσιμος .

Ύστερα από όλα όσα προηγήθηκαν, η σχολική εκδρομή τερματίστηκε μια μέρα νωρίτερα, με τους μαθητές να επιστρέφουν την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη και το σχολείο να είναι σε γενικό αναβρασμό, ακυρώνοντας μέχρι νεοτέρας όλες τις εκδρομές από όλες τις τάξεις.

Όσον αφορά τις κλοπές από τα δωμάτια τέλος, οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται και εξετάζονται πολλά ενδεχόμενα.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy