Στο νοσοκομείο η Ρούλα Πισπιρίγκου: ”Είχε επιδεινωθεί ακραία η κατάστασή της-Της έκαναν βιοψία…”

από natasa

Κουτσαίνοντας εμφανίστηκε η Ρούλα Πισπιρίγκου στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο για τη συνέχεια της δίκης της για τον θάνατο της Τζωρτζίνας.

Αυτό είναι φανερό στα πλάνα από το Πρωινό ενώ ο Αλέξης Κούγιας, στην παρέμβασή του την εκπομπή, αποκάλυψε ότι η πελάτισσά του έχει ένα σοβαρό αυτοάνοσο νόσημα.

Τραγική ειρωνεία: Προσπαθούσε επί 17χρόνια για παιδί και Γέννησε τον Δολοφόνο της-Την Έθαψαν ακριβώς απέναντι από το σπίτι της

«Πήγε η ίδια στο νοσοκομείο προγραμματισμένα, καθώς υπάρχει ένα αυτοάνοσο θέμα. Μετάγεται από το ένα μέρος στο άλλο με απόλυτη μυστικότητα. Ενημερώθηκε χθες το πρωί ότι θα πάει.

Δεν γνωρίζω σε ποιο νοσοκομείο την πήγαν. Είχε επιδεινωθεί ακραία η κατάστασή της. Της έκαναν βιοψία στο μηρό μέσω εγχειρήσεως. Έχει ράμματα. Μακάρι να μην επαληθευτούν οι υποψίες των γιατρών, υπάρχει κάτι που πρέπει να διερευνηθεί πολύ σοβαρά», είπε ο Αλέξης Κούγιας για τη Ρούλα Πισπιρίγκου.

Δειτε το βίντεο εδώ

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy