Σταμάτης Γαρδέλης: Τι είπε η μητέρα του για τη νοσηλεία του στο Δαφνί

από natasa

Γνωστή έγινε πριν από λίγες ώρες η είδηση πως ο Σταμάτης Γαρδέλης νοσηλεύεται στο Δαφνί. Σήμερα στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα φιλοξενήθηκαν δηλώσεις της μητέρας του γνωστού ηθοποιού, Δώρας Γαρδέλη.

Η Δώρα Γαρδέλη ανέφερε ότι: «Κάτι εξετάσεις κάνει. Δεν έχει τίποτα, περαστικό είναι. Δεν είναι τίποτα. Μιλάμε, καλά είναι. Θα βγει αυτή την εβδομάδα, καλά είναι. Μια χαρά είναι».

Υπενθυμίζεται πως σήμερα η «ON time» φιλοξένησε δηλώσεις του Σταμάτη Γαρδέλη. Ο γνωστός ηθοποιός επιβεβαίωσε ότι νοσηλεύεται εδώ και μία εβδομάδα και εξήγησε τον λόγο:

Κύριε Γαρδέλη, ισχύει ότι νοσηλεύεστε εδώ και μία εβδομάδα στο Α’ Τμήμα του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου στο Δαφνί;

Ναι, ισχύει

Συνέβη κάτι στη ζωή σας; Θέλετε να μας πείτε τι έγινε;

Ζήτησα βοήθεια για τις αυτοκτονικές μου τάσεις, που με έφτασαν στο σημείο να φουντάρω από τον έκτο, γιατί τα χάνω όλα.

Δηλαδή;

Έχω ένα χρέος 80.000 ευρώ, που η εφορία μου το κάνει απαιτητό και βγάζει το σπίτι μου σε πλειστηριασμό στον Νέο Κόσμο. Αυτό οφείλεται σε μια αυθαίρετη δόμηση στο Πόρτο Γερμενό, την οποία περιμένω μαζί με άλλους περίοικους να αποχαρακτηριστεί από το δασικό χάρτη, όμως η Πολεοδομία Ελευσίνας κωφεύει και κάθε χρόνο με τιμωρεί με τέλη διατήρησης, με αποτέλεσμα να έχουν φτάσει στο δυσβάστακτο ποσό των 80.000 ευρώ. Σάσα μου, επειδή μιλάμε από το τηλέφωνο των ασθενών, πρέπει να σε αφήσω.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy