Πέθανε η Μαριαλένα Οικονομίδου

από natasa

Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο ήρθε να σκορπίσει η είδηση πως η Μαριαλένα Οικονομίδου ταξίδεψε για τη γειτονιά των αγγέλων.

Μια είδηση την οποία και έκανε γνωστή, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο δημοσιογράφος Αντώνης Μποσκοϊτης πριν από λίγες ώρες.

Ειδικότερα, ο δημοσιογράφος έγραψε στη δημοσίευση του τα εξής για την κόρη του Γιώργου Οικονομίδη. «Αποχαιρετούμε τη Μαριαλένα Οικονομίδου, την κόρη του Γιώργου Οικονομίδη. Έφυγε πριν λίγη ώρα στο νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν με προχωρημένο καρκίνο. Εδώ και τρία χρόνια δεν είχαμε καμία επικοινωνία».

«Λυπάμαι πολύ. Ήταν νέα γυναίκα και ιδιαίτερα δημιουργική. Ετών 67. Το πρωί θα αναρτήσω τη μεγάλη συνέντευξη που μου είχε δώσει το Φεβρουάριο του 2020, απ’ όπου και οι photos της Αγγελική Παπαϊωάννου».

«Θερμά συλλυπητήρια στα δύο της παιδιά και τις οικογένειες τους» καταλήγει ο Αντώνης Μποσκοϊτης στη νέα του δημοσίευση στα social media.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy