Λαχταριστά και νόστιμα
Τα μαμαδίστικα φαγητά χαρακτηρίζονται από αγάπη και στοργή – Μπορεί να μην είναι τα πιο πρωτοποριακά και γκουρμέ, αλλά είναι λαχταριστά πιάτα που περιέχουν όλη την αγάπη που χρειάζεται για να ευχαριστήσουν.
Η συνταγή
Βράζουμε ένα κιλό πένες για 6-7 λεπτά, έχοντας από πριν κόψει 1/2 κιλό μπέικον σε μικρά κομμάτια και το έχουμε ξεροψήσει στο γκριλ. Βουτυρώνουμε ένα ταψίκαι αδειάζουμε μέσα τις πένες .
Έπειτα ρίχνουμετο μπέικον και το ανακατεύουμε με τις πένες. Προσθέτουμε 4 διαφορετικά ήδη από τριμμένο τυρί και 2 μικρά κουτάκια κρέμα γάλακτος light και ανακατεύουμε καλά.
Η τελική στρώση γίνεται με cheddar και πεκορίνο για να δημιουργηθεί μία τραγανή κρούστα. Ψήνουμε για περίπου 20′ και σερβίρουμε. Μπορούμε αντί για κρέμα γάλακτος να χρησιμοποιήσεις φρέσκια τομάτα.
Καλή σας απόλαυση!
Το πιο εύκολο και νόστιμο μωσαϊκό