Ούτε η Βανδή δεν θα τον αναγνώριζε: Άλλος άνθρωπος ο Βασίλης Μπισμπίκης – Με φαλάκρα και αρκετά κιλά

από natasa

Η παράσταση «Έγκλημα και Τιμωρία»  με πρωταγωνιστή τον Βασίλη Μπισμπίκη, έχει εντυπωσιάσει το κοινό και έχει γίνει πρώτο θέμα, με την μεταμφίεση του.

Ο ηθοποιός υποδύεται τον αστυνομικό Πορφύρη και για τις ανάγκες του ρόλου του, μεταμορφώθηκε σε ηλικιωμένο, με προσθετικά στα πόδια και στην κοιλιά. Μάλιστα, στο κεφάλι του παρέμεινε με λιγοστά μαλλιά στο πλάι και φαλάκρα.

Η εμφάνιση που εντυπωσίασε

Με αφορμή το τέλος των παραστάσεων στην Αθήνα, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης, ανέβασε στο Instagram μία φωτογραφία του, δείχνοντας ακριβώς πώς μοιάζει ως «Πορφύρης», μιας και τα μέχρι τώρα στιγμιότυπά του από το έργο δεν ήταν καθαρά.

Καθισμένος σε μία καρέκλα, με λίγα μαλλιά, προσθετικά στο σώμα, πουκάμισο και τιράντες, ο Βασίλης Μπισμπίκης ποζάρει ως «αστυνομικός Πορφύρης» και κρατά ένα σακουλάκι με ποπ κορν.

Στη λεζάντα της ανάρτησής του, ο Βασίλης Μπισμπίκης έγραψε: «Έγκλημα και τιμωρία” Αθήνα τέλος αύριο.. Ευχαριστώ την στέγη και τους ανθρώπους της.. και πάνω από όλα την ομάδα μας.. “Καλύτερα να πηγαίνεις λάθος στον δρόμο σου παρά σωστά στον δρόμο κάποιου άλλου” (Έγκλημα και Τιμωρία)»

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy