O Πέτρος Συρίγος έχει την ωραιότερη συνταγή για μπισκότα και μάλιστα χωρίς ζάχαρη!
Υλικά
3 ώριμες μπανάνες
2 κούπες βρώμη
1 ½ κούπα αλεύρι για όλες τις χρήσεις
½ κουταλάκι του γλυκού σόδα μαγειρικής
¼ κουταλάκι του γλυκού αλάτι
3 κουταλάκια του γλυκού κανέλα
½ κούπα ελαιόλαδο
½ κούπα μέλι
¾ κούπας σταγόνες σοκολάτα
1 πορτοκάλι (ξύσμα)
Διαδικασία
Ξεκινάμε κόβοντας τις μπανάνες σε κομμάτια και προσθέτουμε όλα τα υλικά στο μίξερ. Ανακατεύουμε με το φτερό μέχρι να ομογενοποιηθούν όλα τα υλικά. Σε ένα ταψί απλώνουμε μια λαδόκολλα και με ένα κουτάλι ξεκινάμε να βάζουμε στο ταψί 1 κουταλιά για κάθε μπισκότο.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς για 12 λεπτά μέχρι να αλλάξουν λίγο χρώμα. Συντηρήστε τα σε ένα βαζάκι κλειστό μέχρι και για 5 μέρες.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
- Πανεύκολη συνταγή για μακαρόνια στο φούρνο
- Το δημητριακό που ενδυναμώνει το ανοσοποιητικό σύστημα: Τι είναι η Ζέα και γιατί απαγορεύτηκε στην Ελλάδα
- Εγκυμοσύνη: Οι δουλειές του σπιτιού που είναι καλό να αποφεύγετε
- Νεαρή με σύνδρομο Down έγινε το νέο μοντέλο διάσημου οίκου μόδας και έσπασε όλα τα στερεότυπα