Μπέσσυ Αργυράκη: «Χτύπησα το κουδούνι και ανέβηκα πάνω, τους έπιασα επ’ αυτοφώρω»

από natasa

Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και στον δημοσιογράφο, Σαράντη Μαριεττή παραχώρησε η Μπέσσυ Αργυράκη.

Η τραγουδίστρια, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε την ηλικία της, μίλησε για το μυστικό στο γάμο της, ενώ εξομολογήθηκε πως έχει παρακολουθήσει στο παρελθόν σύντροφό της.

«Λέω την ηλικία μου κάθε φορά που με ρωτάνε, δεν έχω πρόβλημα. Είμαι 2 φορές τα χρόνια του Χριστού. Ξέρω ακριβώς το συναίσθημα της γιαγιάς για κάποιο λόγο. Ας έρθει το μωράκι και θα βρω χρόνο… Το μυστικό του γάμου με τον άντρα μου είμαι ότι αφήνουμε ο ένας τον άλλον να κάνουμε πράγματα που μας ευχαριστούν», είπε αρχικά η Μπέσσυ Αργυράκη.

Η Μπέσσυ Αργυράκη: «Ζηλεύω τον άντρα μου, εκείνος μαγειρεύει πολύ καλά και εγώ δεν ξέρω καθόλου. Ένα από τα αποτυχημένα πιάτα μου είναι οι πατάτες με αυγά. Τα αυγά κάηκαν και οι πατάτες ήταν άψητες. Το ωραιότερο και πιο ακριβό δώρο που μου έχει κάνει ο άντρας μου είναι ένα δαχτυλίδι όταν έφερα στον κόσμο τον γιο μας. Στη γέννηση της κόρης μας έκανε… έκπτωση και μου πήρε ένα πλυντήριο ρούχων. Ο άντρας μου είναι πολύ ωραίος. Στάθηκα πολύ στην εξωτερική του εμφάνιση, αλλά και στην ευγένεια και την ποιότητά του».

Κλείνοντας, η Μπέσσυ Αργυράκη είπε: «Έχω παρακολουθήσει σύντροφό μου. Περίμενα να δω και… είδα. Πήγα και χτύπησα το κουδούνι, τους έπιασα επ’ αυτοφώρω».

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy