Ειδικοί εξηγούν ποια μαγειρεμένα και ωμά τρόφιμα είναι ιδιαίτερα ευάλωτα στην ανάπτυξη βακτηρίων Πόσες φορές έχετε βάλει τρόφιμα στο ψυγείο …
Κατηγορία:
Διατροφή
-
-
-
-
-
-
Διατροφή
Αντιγήρανση: Τι πρέπει να τρώει μία 50χρονη για «να βάλει φρένο» στο χρόνο
από natasaαπό natasaΌσες γυναίκες καταναλώνουν μεγαλύτερες ποσότητες πρωτεΐνης, ιδίως πρωτεΐνης από φυτικές πηγές, αναπτύσσουν λιγότερες χρόνιες ασθένειες και έχουν περισσότερες πιθανότητες να …
-
-
-
-