«Μαμά κοντεύω, μαμά θα φτάσω»: Το συγκινητικό τραγούδι για την τραγωδία στα Τέμπη

από natasa

Γνωστοί καλλιτέχνες ενώνουν τις φωνές τους και ζητούν δικαίωση για τα θύματα στα Τέμπη

Με τίτλο «θα στείλω όταν φτάσω» κυκλοφορεί το συγκινητικό κομμάτι – αφιερωμένο στη μνήμη των θυμάτων του εγκλήματος των Τεμπών – που έχει γίνει viral τις τελευταίες ημέρες στα social media.

Την μουσική υπογράφει ο Ανδρέας Καρανίκας, ενώ τους στίχους η Βάσια Αργέντη, η οποία κάνει λόγο για «ένα τραγούδι ταξίδι στις ψυχές, στη δικαίωση που αναζητούν, στον πόνο, στη ζωή αυτών που χάθηκαν, στη ζωή εκείνων που έμειναν, που πονούν και θρηνούν αδιάλειπτα».

«Αυτή την απώλεια την κλάψαμε όλοι, την νιώσαμε, την μοιραστήκαμε είτε ως γονείς, είτε ως παιδιά, ως αδέρφια, ως φίλοι, είτε απλώς ως άνθρωποι γνωστοί και άγνωστοι. Κι εδώ, σε αυτές τις νότες, σε αυτές τις λέξεις, σε αυτές τις αναπνοές, την κλαίμε, την ψιθυρίζουμε, την φωνάζουμε όλοι μαζί την απώλεια και το άδικο που την χαρακτηρίζει. Δηλώνουμε με τον δικό μας τρόπο παρόντες. Παρόντες και πλάι στον πόνο των ψυχών που φύγαν και αυτών που μείναν. Χέρι, χέρι λοιπόν σε αυτήν την οδυνηρή διαδρομή».

Στην απαγγελία βρίσκουμε την Μαριάννα Τουμασάτου, ενώ στην ερμηνεία τους: Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Αντώνης Λουδάρος, Ελένη Καρακάση, Θοδωρής Αντωνιάδης, Μέμος Μπεγνής και Ματίνα Νικολάου.

Η χορωδία αποτελείται από τους φοιτητές της Ανωτερας Δραματικής Σχολής «Έκτη Τέχνη», ενώ συμμετέχει κι ο ηθοποιός Θοδωρής Ελευθεριάδης, γιος της Μαρίας Εγούτ, θύμα των Τεμπών.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy