Λαχταριστή τυρόπιτα στο τηγάνι – Έτοιμη στο λεπτό!

από natasa

Μια λαχταριστή συνταγή για την πιο νόστιμη και τραγανή τυρόπιτα στο τηγάνι έτοιμη στο τσακ μπαμ. Δοκιμάστε την παρακάτω συνταγή και σίγουρα θα ξετρελαθούν μικροί και μεγάλοι.

Υλικά συνταγής

1 φλιτζάνι του τσαγιού νερό
1 φλιτζάνι του καφέ λάδι
1 κοφτό κουταλάκι αλάτι
2 κουταλιές κοφτές σούπας μηλόξυδο
500 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
Ελαιόλαδο

Κέικ με ζεστό γάλα! Το πιο εύκολο και αφράτο

Εκτέλεση συνταγής

Βάζουμε νερό, λάδι, αλάτι και ξύδι και τα ανακατεύουμε.

Αρχίζουμε να ζυμώνουμε, βάζοντας αλεύρι.

Κάνουμε το ζυμάρι μπαλίτσα και κόβουμε μικρά κομμάτια.

Ανοίγουμε φύλλο, με μία προς μία μπαλίτσα.

Ρίχνουμε σταδιακά λάδι και τρίβουμε φέτα.

Κλείνουμε το φύλλο από δεξιά, αριστερά, διπλώνοντας το κάτω μέρος.

Κλείνουμε το απέναντι φύλλο για να γίνει φάκελος.

Βάζουμε λάδι στο τηγάνι και το αφήνουμε να ζεσταθεί ελάχιστα. Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να κάψει, το λάδι.

Τοποθετούμε τα κομμάτια από την τυρόπιτα ένα προς ένα στο τηγάνι για να ζεσταθούν.

Στο τέλος τα τοποθετούμε σε απορροφητικό χαρτί για να φύγει το λάδι.

Καλό θα ήταν να βάλετε σακουλάκια στην κατάψυξη για να έχετε αποθέματα.

Επίσης, μέσα μπορούμε να προσθέσουμε και άλλα υλικά για να δημιουργήσουμε μια πιο πλούσια γέμιση.

πηγή

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy