Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Ο σύζυγός μου δεν με βοηθά με το μωρό, να πω ψέματα Βασίλη;»

από natasa

Για τη βοήθεια που δεν δέχεται από τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο μίλησε με χιουμοριστική διάθεση η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σε δηλώσεις της, το απόγευμα της Δευτέρας 19 Ιουνίου.

Σε απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή «Breakfast@Star», η παρουσιάστρια είπε αρχικά: «Βιώνω υπέροχα την μητρότητα, είναι πολύ ξεχωριστό όλο αυτό και είμαι πολύ ευλογημένη που το ζω. Μου λείπει αρκετά η δουλειά μου, αλλά νομίζω θα μου λείπει αρκετά και το σπίτι μου (αν κάνω τηλεόραση) Δεν ξέρω, θα δούμε».

Δείτε το βίντεο

Όσο για τα σενάρια περί τηλεοπτικής επιστροφής της, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είπε: «Όλα αυτά τα χρόνια έχετε καταλάβει πως αν δεν υπογράψω ή δεν είναι κάτι ανακοινώσιμο, ποτέ δεν λέω κάτι γιατί δεν το θεωρώ και όμορφο και κομψό».

Σε ερώτηση για το εάν ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος βοηθά με το μωρό τους, η ίδια απάντησε: «Όχι, ο σύζυγός μου δεν με βοηθά με το μωρό. Δεν αλλάζει πάνες, ούτε το κάνει μπάνιο. Τι να πω ψέματα Βασίλη; Φοβάται κι εκείνος και φοβόταν να το πιάσει όταν ήταν πολύ μωρό».

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy