Κατερίνα Καινούργιου: Ξέσπασε κατά του Αρχιμανδρίτη Σεραφείμ – «Ντροπή σας, είπα να κλείσει η σύνδεση»

από natasa

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου μίλησε σήμερα (27/2) ο Αρχιμανδρίτης του Ιερού Ναού Αγίας Μαρίνας Ηλιούπολης Σεραφείμ, ο οποίος δεν επέτρεψε στον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Παύλο Χρηστίδη να παραστεί σε εκδήλωση κοπής πίτας, επειδή ήταν ένας από τους βουλευτές που υπερψήφισαν το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Γάμος ομοφύλων: Αρχιμανδρίτης επιτέθηκε στον Παύλο Χρηστίδη για την θετική του ψήφο – Η απάντηση του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ
Κατά την διάρκεια της ζωντανής σύνδεσης ο Αρχιμανδρίτης συγκρούστηκε με την Κατερίνα Καινούργιου, με την παρουσιάστρια μάλιστα να ξεσπά εναντίον του.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Αρχιμανδρίτης Σεραφείμ είπε: «Μην γίνεστε με την προπέτειά σας, άνθρωποι που οδηγείτε τις υποθέσεις της επικαιρότητας μακριά από την επικαιρότητα. Σήμερα θα έπρεπε να έχετε εκεί την κυρία Καρυστιανού, όχι εμένα».

Αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου του απάντησε λέγοντας: «Δεν θα μου υποδείξετε πώς θα κάνω την εκπομπή και αν έχουμε μιλήσει με την κυρία Καρυστιανού, πότε θα έρθει η κυρία Καρυστιανού…».

Στη συνέχεια η παρουσιάστρια ξέσπασε εναντίον του Αρχιμανδρίτη, αναφέροντας ότι: «Τα Τέμπη είναι κάτι πολύ σημαντικό! Όχι θα τον κλείσω, θα τον κλείσω. Για να εκμεταλλεύεστε, πάτερ, τον πόνο των μανάδων και των πατεράδων και των οικογενειών που έχασαν τα παιδιά τους, θα σας κλείσω! Δεν με ενδιαφέρει τι λέτε, αυτό κάνετε αυτή τη στιγμή!

Είναι λαϊκιστικό και απαράδεκτο! Εκμεταλλεύεστε τον πόνο, χρησιμοποιείτε τα Τέμπη ως «εύκολη λύση»! Ντροπή σας, πάτερ, ντροπή σας! Είπα να κλείσει η σύνδεση, παρακαλώ!».

Αφού έκλεισε η σύνδεση, η Κατερίνα Καινούργιου εμφανώς αναστατωμένη δήλωσε: «Αν ξανακούσω από κάποιον, ειλικρινά, να προσπαθεί να αποπροσανατολίσει τη συζήτηση και να χρησιμοποιεί τα Τέμπη… Πες μου, ρε Αντρέα, πραγματικά».

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy