Γαρίδες στο φούρνο με φέτα και πιπεριές

από natasa

Έτοιμες σε λίγα λεπτά

Υλικά

  • 12 μεγάλες γαρίδες
  • 350 γρ. πιπεριές Φλωρίνης ψιλοκομμένες
  • 4 κρεμμύδια κομμένα σε φέτες
  • 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
  • 2 κ. σ. ξηρό λευκό κρασί
  • 1 κ. σ. φρέσκο χυμό λεμονιού
  • Αλάτι και πιπέρι
  • 2 κ. σ. ελαιόλαδο
  • 120 γρ. φέτα σε τρίμματα

Το απόλυτο μυστικό για πατάτες που λιώνουν στο στόμα!

Εκτέλεση

Βήμα 1
Προθερμάνετε το φούρνο στους 220 βαθμούς.
Βήμα 2
Τοποθετήστε τις γαρίδες σε ένα μπολ και ανακατέψτε με τις κόκκινες πιπεριές, το κρεμμύδι, το χυμό λεμονιού, το σκόρδο, το κρασί, αλάτι και πιπέρι.
Βήμα 3
Τοποθετήστε στο ταψί, ραντίστε με ελαιόλαδο και πασπαλίστε με τη φέτα.
Βήμα 4
Ψήστε για περίπου 12- 15 λεπτά.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy