Φεύγει από τον ΣΚΑΙ, γίνεται πάμπλουτη: «Χρυσάφι» στα πόδια της Φαίης Σκορδά -Σε αυτό το κανάλι θα πάει, η πρόταση-μαμούθ

από natasa

Αναβρασμός φαίνεται να επικρατεί το τελευταίο διάστημα στο Μega και στη μέση του τραπεζιού υπάρχουν δύο ονόματα: Φαίη Σκορδά και Ελένη Μενεγάκη!

Μάλιστα, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, μια πρόταση-μαμούθ ακούγεται ότι κατέθεσε το Mega στη Φαίη Σκορδά.

«Χρυσάφι» στα πόδια της Φαίης Σκορδά

Το Mega οδεύει σε καινούργιο σχεδιασμό προγράμματος εν όψει της νέας χρονιάς, με την παρουσιάστρια να βρίσκεται στο επίκεντρο. Σύμφωνα με φήμες που κυκλοφορούν, το Mega έχει ήδη πλησιάσει τη Σκορδά, καθώς γνωρίζει ότι το συμβόλαιό της με τον Σκάι οδεύει το καλοκαίρι προς τη λήξη του.

Οι πληροφορίες, μάλιστα, αναφέρουν ότι η επιλογή της παρουσιάστριας προέρχεται από την ανώτατη βαθμίδα διοίκησης του καναλιού. Τις προσεχείς ημέρες, μάλιστα, αναμένεται να προγραμματιστεί ένα νέο ραντεβού ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Η πρόταση του Mega στη Φαίη Σκορδά αφορά την παρουσίαση καθημερινής ψυχαγωγικής εκπομπής, χωρίς να είναι ακόμη γνωστό αν πρόκειται για πρόγραμμα της πρωινής ή της μεσημεριανής ζώνης. Από την άλλη μεριά, το Μega θέλει να διαπραγματευτεί το κεφάλαιο που λέγεται Ελένη Μενεγάκη.

Φαίη Σκορδά VS Ελένη Μενεγάκη

Της έχει γίνει πρόταση για την παρουσίαση μιας βραδινής εκπομπής τη νέα τηλεοπτική σεζόν και να μετακινηθεί από τη μεσημεριανή ζώνη, με την εκπομπή «Ελένη» να διανύει την τελευταία της χρονιά.

Ο δημοσιογράφος Χάρης Λεμπιδάκης, ωστόσο, στο «Breakfast@Star» αποκάλυψε ακόμη μία πληροφορία-βόμβα για την Ελένη Μενεγάκη.

«Θα έχουμε πολλές εκπλήξεις την επόμενη χρονιά. Είναι αρκετά τα συμβόλαια που λήγουν. Ένα από αυτά είναι της Ελένης Μενεγάκη. Είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι, ενώ τον Δεκέμβριο όλοι ποντάραμε στο ότι η Ελένη θα αποχαιρετήσει το Mega, πλέον αυτό δείχνει να έχει αλλάξει. Έχουν υπάρξει σκέψεις στο Mega και έχει γίνει προσέγγιση στην Ελένη του χρόνου για να μετακομίσει από τη μεσημεριανή ζώνη και να επιστρέψει στις 10 το πρωί. Να αναλάβει το 10-1».

Ελένη Μενεγάκη: Μετακίνηση της παρουσιάστριας στην πρωινή ζώνη;

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου, «περιμένουν στην ουρά» οι παρουσιάστριες του Mega μέχρι να αποφασίσει αν θα αλλάξει ζώνη η Ελένη Μενεγάκη

πηγή

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy