Έτσι φοριούνται φέτος τα πουκάμισα στο νησί – Ξεκούμπωτα! Η φωτογραφία-οδηγός

από natasa

Το καλοκαίρι έχει τους δικούς του κανόνες ομορφιάς. Μια εντελώς ξεχωριστή κατηγορία αποτελεί η εμφάνισή μας στο νησί, αφού μπορεί το πρωί να είμαστε με ένα απλό παρεό, το βράδυ, ωστόσο, η κομψότητα επιστρέφει και η επιστροφή στις λαμπερές επιλογές πληθαίνουν.

Το κομμάτι που διαθέτεις στη ντουλάπα σου και φοριέται 12/12 μήνες αποτελεί το πουκάμισο. Μάλιστα, η φετινή χρονιά τα υποδέχθηκε με ιδιαίτερη θέρμη από τις πιο κρύες ημέρες του χειμώνα μέχρι και κάτω από τον φλογερό ήλιο.

Η σατινέ υφή επικράτησε, χαρίζοντας ένα χάδι πολυτελείας, η οποία δίνει χάρη όλες τις ώρες της ημέρας και υπό οποιεσδήποτε περιστάσεις.

Τι θα έλεγες αυτό το trend να το αναβαθμίσεις με μια τσαχπινιά αισθησιακή αλλά και so so stylish;

Συνδύασέ το με μια ψηλόμεση φούστα και άφησέ το ξεκούμπωτο. Ναι, ναι καλά διάβασες. Φρόντισε να το βάλεις μέσα απλό τη φούστα και φυσικά προτίμησε να είναι σουτιέν free. Παίξε με χρώματα και αντιθέσεις για να χαρείς το καλοκαίρι μέσα από όλες τις εκφάνσεις του.

Η παρακάτω φωτογραφία θα σου δείξει ακριβώς τον τρόπο.

Μη ξεχνάς, είσαι σε νησί, κι εκεί όλα επιτρέπονται!

belikeyou.gr

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy