386
Εδώ που τα λέμε και ποιος δε θέλει ζουμερά και αφράτα μπιφτέκια στο φούρνο; Και τι και αν η συνταγή μας υπόσχεται… αφράτο αποτέλεσμα; Στο τέλος, αρκετές φορές κάτι γίνεται και δεν είναι αφράτα και ζουμερά όσο θα θέλαμε.
Ωστόσο, μεταξύ άλλων κόλπων, υπάρχει κι ένα που αν το δοκιμάσετε, θα σας ενθουσιάσει με το αποτέλεσμα. Δείτε ποιο είναι αυτό:
Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βάλετε ένα παγάκι πάνω στο μπιφτέκι την ώρα που ψήνεται. Με αυτό τον τρόπο το μπιφτέκι σας θα γίνει πιο αφράτο και πιο ζουμερό. Ο λόγος είναι ότι την ώρα που ψήνεται είναι η κατάλληλη στιγμή για να βραχεί με νερό.
Δοκιμάστε το και θα δείτε το εντυπωσιακό αποτέλεσμα…
Διαβάστε επίσης:
- Έγινε αγνώριστος ο Χριστόφορος Πέσκιας! -Έχασε 35 κιλά κόβοντας αυτές τις δύο τροφές
- Αυτό θα συμβεί στο σώμα σας αν κόψετε το κρέας για έναν χρόνο
- Εύκολη πίτσα στο ταψί, που πετυχαίνει πάντα, έτοιμη σε 40 λεπτά