Εγκατέλειψε το παιδί του, όταν έμαθε ότι δεν είναι ο βιολογικός πατέρας – «Δεν με νοιάζει τι θα απογίνει»

από natasa

Ο τρόπος που ανακάλυψε την αλήθεια

Ένας άνδρας εγκατέλειψε το παιδί που θεωρούσε μέχρι πρότινος δικό του, επειδή έμαθε ότι δεν είναι ο βιολογικός του πατέρας, με αποτέλεσμα να μη θέλει καμία σχέση μαζί του και με τη μητέρα του.

Πρόκειται για έναν 37χρονο, που τσακώθηκε πρόσφατα με τη σύζυγό του και κατά τη διάρκεια του καβγά, εκείνη ξεστόμισε πως δεν είναι βιολογικό παιδί του, η 9χρονη κόρη του. «Συνειδητοποίησε τι είπε, έφυγε και πήγε για ύπνο. Ποτέ δεν είχα σκεφτεί ότι η κόρη μου δεν είναι δική μου, αλλά έπρεπε να ξέρω αν ήταν ή δεν ήταν», έγραψε ο άντρας σε ανάρτηση στο Reddit.

Σύμφωνα με τη Mirror, ο 37χρονος εξομολογήθηκε στη συνέχεια πως η ιδέα στριφογύριζε στο μυαλό του, οπότε έκανε κρυφά τεστ DNA και αποδείχθηκε πως δεν είχε βιολογική συγγένεια με το παιδί.

«Έχασα τον κόσμο μου. Μίλησα στη σύζυγο και με δάκρυα παραδέχτηκε τα πάντα. Έδειξα το τεστ σε συγγενείς και φίλους, οι οποίοι είπαν να τη διώξω. Έτσι και έκανα. Έδιωξα αυτή και το παιδί της από το σπίτι. Τούς εγκατέλειψα και δεν με ενδιαφέρει. Ας αναλάβει τις ευθύνες της», σημείωσε στην ανάρτηση.

Τα σχόλια λοιπόν έπεσαν «βροχή» και οι χρήστες πήραν το μέρος του άνδρα, αλλά διαφώνησαν με τον τρόπο που συμπεριφέρθηκε στο παιδί. Αρκετοί τόνισαν πως δεν έπρεπε να αφήσει το παιδί, από τη στιγμή που το θεωρούσε δικό του για 9 χρόνια.

«Μέχρι να κάνεις το τεστ, την αγαπούσες. Τώρα τι άλλαξε; Για ότι έγινε, ευθύνεται η μάνα της, όχι αυτή», έγραφε χαρακτηριστικά ένα σχόλιο, κάτω από την ανάρτηση του 37χρονου.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy