«Έχουν διασύρει το όνομα μου, του γιου μου και συνεργατών μας, θα προβώ σε μηνύσεις!» – Ξέσπασε δημόσια η Χριστίνα Παππά

από natasa

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής του MEGA, Mega Καλημέρα, παραχώρησε η Χριστίνα Παππά και αυτή προβλήθηκε το πρωί της Δευτέρας 20 Νοεμβρίου.

Η επιχειρηματίας μίλησε αναλυτικά για την προσωπική της ζωή, για την σχέση της δηλαδή με μικρότερο άνδρα, αλλά και τις επαφές που έχει με τον πατέρα του γιου της, Δημήτρη, ενώ σε άλλο σημείο αναφέρθηκε στην εγγονή της, αλλά και σε κάποιες δυσκολίες που αντιμετώπισε.

Πιο συγκεκριμένα, εξήγησε πως υπήρξε μία περίοδος στη ζωή της, η οποία ήταν από τις πιο σκληρές και αυτό εξαιτίας μία συνεργασίας της. Αυτή της προκάλεσε σοβαρά προβλήματα υγείας, ενώ την ίδια στιγμή πάλευε για το όνομα της ίδιας και του παιδιού της.

Κινείται νομικά η Χριστίνα Παππά

«Για το πρόβλημα υγείας της εγγονής μου δεν θα ήθελα να πω. Περάσαμε κάποιες δυσκολίες, δόξα τω Θεώ όλα καλά. Η εγγονή μου ξεκίνησε να μιλάει και με λέει γιαγιά. Δεν με ενδιαφέρει, αλλά στην οικογένεια έχουμε μάθει να λέμε τη γιαγιά με το όνομά της. Και ο γιος μου τη μητέρα μου τη φωνάζει Νικολέτα. Θα ήθελα να με είχα πεθερά. Είμαι άνετη, δίκαιη και δοτική. Όταν έχω πρόβλημα με την νύφη μου, την Άννα, θα της το πω με πολύ ωραίο τρόπο. Η Άννα είναι σαν κόρη μου, τη νιώθω σαν κόρη μου. Ό,τι ανήκει σε έμενα, ανήκει και σε εκείνη. Προτεραιότητα πλέον στη ζωή μου έχει η εγγονή μου, μετά η νύφη μου και μετά ο γιος μου», είπε αρχικά.

Για την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής της, έπειτα, δήλωσε: «Το πρώτο είναι ότι είχα μία κακή συνεργασία στο παρελθόν που μου στοίχισε και σε θέματα υγείας. Το δεύτερο ότι έχω φάει απανωτές σφαλιάρες, είμαι άνθρωπος που δεν έχω δώσει ποτέ δικαιώματα στη ζωή μου, πάντα προσέχω και ήταν μία τραγική στιγμή για μένα που δεν θέλω να σκέφτομαι καν να θυμάμαι. Έχουν διασύρει το όνομα μου, του γιου μου και συνεργατών μας. Πήγα στη δίωξη και θα προβώ σε μηνύσεις όταν θα ανακαλύψω ποιοι είναι».
ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy