Δύσκολες ώρες για την Καίτη Γκρέυ: «Δεν είναι καλά, δεν επικοινωνεί, δεν γνωρίζει πρόσωπα» λέει η εγγονή της, Αγγελική Ηλιάδη

από natasa

Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, η Αγγελική Ηλιάδη μίλησε για τη γιαγιά της και σπουδαία τραγουδίστρια Καίτη Γκρέυ.

Η Αγγελική Ηλιάδη σε συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για τη γιαγιά της, Καίτη Γκρέυ, τη συνεργασία της με Θάνο Πετρέλη και Θέμη Αδαμαντίδη, τον Νότη Σφακιανάκη και το τραγούδι που ετοιμάζουν με τον Νίνο.

Μιλώντας για τη σχέση με τη σπουδαία τραγουδίστρια και γιαγιά της Καίτη Γκρέυ, η Αγγελική Ηλιάδη, αποκάλυψε πως δεν είναι καλά.

«Δυστυχώς δεν είναι καλά. Δεν επικοινωνεί και δεν γνωρίζει πρόσωπα και τους δικούς της ανθρώπους. Εγώ είμαι αποστασιοποιημένη, πες το και άμυνα. Δεν μου είναι εύκολο να το διαχειριστώ και προτιμώ να κρατάω μία απόσταση», είπε στο gossip-tv.

Η Αγγελική Ηλιάδη, που ξεκίνησε τις εμφανίσεις στο Vegas Live Stage με τον Θέμη Αδαμαντίδη και τον Θάνο Πετρέλη, μίλησε για τη συνεργασία τους. Έχει δουλέψει και με τους δύο στο παρελθόν και δηλώνει πολύ χαρούμενη για το ότι θα βρεθούν ξανά μαζί επί σκηνής.

«Με τον Θάνο συνεργαστήκαμε αρκετά χρόνια πριν. Ουσιαστικά όταν ήμασταν και οι δύο στα πρώτα χρόνια, έπρεπε να κάνεις πολλές επιτυχίες τότε. Είχαμε δουλέψει στο «Θάλασσα» μαζί. Με τον Θέμη έχουμε συνεργαστεί πάρα πολλές φορές», σημείωσε η Αγγελική Ηλιάδη, επισημαίνοντας πως έχουν ετοιμάσει ένα σχήμα που θα περάσει πολύ καλά ο κόσμος.

Νοσοκόμα που έκανε Botox για 20 χρόνια αποκαλύπτει τι συμβαίνει όταν σταματήσεις – Το viral βίντεο στο TikTok

Η συνεργασία που θυμάται και ξεχωρίζει από την πορεία της στο τραγούδι είναι αυτή με τον Νότη Σφακιανάκη. «Είναι γνωστό πια ότι έχω μια απέραντη αγάπη και εκτίμηση στον Νότη. Έχω δουλέψει με τον Νότη (σ.σ. Σφακιανάκη) πάρα πολλά χρόνια. Αρχικά ήμουν μαζί του τρία χρόνια σαν κοριτσάκι. Πριν μπω στη δισκογραφία και έμαθα πάρα πολλά πράγματα δίπλα του. Ξεκινώντας και εγώ και φτιάχνοντας δική μου πορεία, δουλέψαμε τέσσερις φορές ακόμη. Είναι ένας εκπληκτικός καλλιτέχνης, είναι φίλος. Μου λείπει πάρα πολύ. Νομίζω λείπει σε όλους μας», συμπλήρωσε ηΑγγελική Ηλιάδη.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy