Δίκη για Μαλένα – Ιριδα: Ξέσπασε σε κλάματα στην αγκαλιά της Ρούλας Πισπιρίγκου η αδερφή της – «Το μωρό ήταν σαν να σύρθηκε στο μαξιλάρι»

από natasa

Σε κλάματα ξέσπασε στην κατάθεση της η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου στη δίκη για τον θάνατο της Μαλένας και της Ίριδας.

Σύμφωνα με όσα είπε ο δημοσιογράφος Δημήτρης Δαμιανός στο ρεπορτάζ του στο Star, μεταφέροντας το κλίμα από τις δικαστικές αίθουσες, πολλά είναι τα ερωτήματα που τέθηκαν προς τη Δήμητρα, αδερφή της κατηγορούμενης, η οποία, υπενθυμίζεται, είναι και ο άνθρωπος ο οποίος βρήκε νεκρό το μωρό στην κούνια του.

Ανάμεσα στα ερωτήματα που τέθηκαν στη μάρτυρα ήταν αν είχε ελεγχθεί το μωρό κατά τη διάρκεια του ύπνου του, όπως επίσης και για τα σημάδια ξηρότητας που είχε στο στόμα του. Το δικαστήριο εστίασε επίσης στο θέμα της θέσης στην οποία είχε βρεθεί νεκρή η Ίριδα στην κούνια της.

Το δικαστήριο χρειάστηκε να διακόψει όταν κατά τη διάρκεια της διαδικασίας επιδείχθηκαν στη μάρτυρα φωτογραφίες της νεκρής Ίριδας μέσα στην κούνια της. Η ίδια συγκινήθηκε και ξέσπασε σε κλάματα ενώ έπεσε στην αγκαλιά της κατηγορούμενης αδερφής της.

Αν και το δικαστήριο διέκοψε τη διαδικασία προκειμένου να ηρεμήσει η μάρτυρας, ωστόσο όταν ξανανέβηκαν οι δικαστές στην έδρα επέμειναν στο θέμα της θέσης του μωρού την οποία η ίδια η μάρτυρας στις πρώτες καταθέσεις της είχε χαρακτηρίσει ως αφύσικη – μη λογική.

“Το μωρό ήταν σαν να σύρθηκε πάνω στο μαξιλάρι”

Απαντώντας η μάρτυρας στις ερωτήσεις, είπε ότι πράγματι το μωρό όταν το βρήκε, ήταν σε μία θέση που ήταν διαφορετική από τη θέση στο οποίο το είχαν βάλει να κοιμηθεί. Ήταν, δηλαδή, “σαν να σύρθηκε το μωρό πάνω στο μαξιλάρι”, όπως είπε η ίδια.

Η μάρτυρας δεν μπορούσε να δώσει κάποια απάντηση για το πώς μπορεί να έγινε αυτό. Η εισαγγελέας της ζήτησε μάλιστα να σχεδιάσει ακριβώς πού ήταν το μαξιλάρι της Ίριδας και πού ήταν το πανάκι.

Από την πλευρά του Μάνου Δασκαλάκη, η κατάθεσή της αδερφής της κατηγορουμένης αμφισβητείται ευθέως, και, όπως ειπώθηκε, μόλις ολοκληρωθεί η κατάθεση, θα κατατεθεί μήνυση.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy