«Δεν είμαι καλά. Χάνομαι και…»: Το παραδέχτηκε ανοιχτά η Κατερίνα Καινούργιου – Η «μπηχτή» του Μικρούτσικου on air

από natasa

Δεν είδε καλά, δεν διάβασε καλά… Η Κατερίνα Καινούργιου παραδέχτηκε στον αέρα της εκπομπής της Super Κατερίνα πως σήμερα (27/02) δεν είναι καλά…

Αφορμή για να συμβεί κάτι τέτοιο στον αέρα της εκπομπής ήταν η αποκάλυψη του ρεπορτάζ για την πρώτη αντίδραση του Γιώργου Κιμούλη μετά την απόρριψη της αγωγής του κατά του ΣΕΗ και τη μήνυση από τη Ζέτα Δούκα.

Το θέμα προλόγισε συνεργάτης της όμως τον διέκοψε για να πει πως δεν είναι καλά επειδή διάβασε στο σούπερ άλλα αντί άλλων.

«Διάβαζα απόρριψη της αγωγής κατά του σεξ… Για λίγα δευτερόλεπτα χάνομαι και… λέω τι γίνεται» παραδέχτηκε η Κατερίνα Καινούργιου η οποία ξέσπασε σε γέλια, προκαλώντας βέβαια και τα σχόλια των συνεργατών της στο πάνελ.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος της είπε με χιούμορ πως διαβάζει αυτό που… είναι στο κεφάλι της ενώ η Κατερίνα Καινούργιου είπε πως πίστεψε πως είχε χάσει επεισόδια από την υπόθεση.

Αυθόρμητη και με χιούμορ, η Κατερίνα Καινούργιου παραδέχτηκε ότι δεν είχε διαβάσει σωστά το σούπερ στο κάτω μέρος του μόνιτορ που είχε μπροστά της.

Δείτε το απολαυστικό βίντεο:

Γιώργος Κιμούλης: Η πρώτη αντίδραση μετά την απόρριψη της αγωγής του κατά του ΣΕΗ και τη μήνυση από τη Ζέτα Δούκα
Η πρώτη αντίδραση του Γιώργου Κιμούλη μετά την απόρριψη της αγωγής του κατά του ΣΕΗ και τη μήνυση από τη Ζέτα Δούκα.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy