Δανάη Μιχαλάκη – Γιώργος Παπαγεωργίου: Αυτό είναι το φύλο του μωρού που περιμένουν – Το «μαρτύρησε» ο πατέρας της

από natasa

Η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου δύο χρόνια μετά τον παραμυθένιο γάμο τους στην Σύρο ετοιμάζονται να γίνουν για πρώτη φορά γονείς.

Η αγαπημένη ηθοποιός είναι έγκυος και σε λίγους μήνες θα κρατά στην αγκαλιά της τον πρώτο καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της.

Μάλιστα, όπως «μαρτύρησε» ο πατέρας της και ηθοποιός Γιώργος Μιχαλάκης στην εκπομπή Happy Day, το ζευγάρι περιμένει κοριτσάκι!

«Θα γίνω παππούς, όλοι λένε πως το παιδιού το παιδί είναι δυο φορές παιδί σου. Θα είμαι ακόμη περισσότερο εκδηλωτικός απ’ ότι είμαι με την κόρη μου. Αυτό το φοβάμαι λίγο, δεν έχω κρύψει ποτέ την αγάπη μου για την κόρη μου. Μου έχει και εκείνη αγάπη, ελπίζω να αγαπάω τουλάχιστον το ίδιο και το εγγόνι μου.

Κάλεσαν και τις δύο οικογένειες στο σπίτι, δήθεν για τσάι. Μια δύο μέρες πριν άρχισα να νιώθω περίεργα. Πήγε το μυαλό μου ότι μπορεί να είναι και έγκυος. Όταν μας το ανακοίνωσε δεν ένιωσα έκπληξη, έκανα βέβαια ότι ένιωσα. Αλλά απλώς ένιωσα μεγάλη χαρά. Κορίτσι είναι, δεν ξέρω αν το ξέρετε, το ανακοίνωσα εγώ τώρα» αποκάλυψε με ενθουσιασμό ο Γιώργος Μιχαλάκης.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy