Αυτά είναι τα 3 άτυχα ζώδια του Μαρτίου – «Έρχεται» μήνας γεμάτος σκαμπανεβάσματα

από natasa

Κάποια δεν θα περάσουν καλά και η ατυχία θα τους…χτυπήσει την πόρτα από τις αρχές του Μαρτίου

Ειδικότερα, τον μήνα που θα υποδεχτούμε σε λίγες μέρες, οι κοσμικές ενέργειες ευθυγραμμίζονται για να φέρουν μια αλλαγή και μεταμόρφωση σε όλα τα ζώδια.

Με τον Ερμή, την Αφροδίτη, τον Άρη και τον Κρόνο στους Υδροχόους, αλλά και τον Ουρανό και τον Δια στους Ιχθύς, οι εν λόγω αλλαγές δεν θα είναι πολύ εύκολες για όλους τους εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου.

Ταύρος

Αυτόν τον μήνα η ζωή σας είναι γεμάτη σκαμπανεβάσματα. Ο Ήλιος στους Ιχθύες προκαλεί νευρικότητα και επηρεάζει την αυτοεκτίμησή τους.

Το ίδιο έντονα επηρεάζεται και ο τρόπος που επικοινωνούν με τους άλλους. Έτσι αυτές τις ημέρες απαιτείται υπομονή σε όλους τους τομείς, μεγάλη προσοχή στα λόγια σας και ιδιαίτερα σοβαρή σκέψη όταν πρόκειται να πάρετε νέες αποφάσεις που σκοπεύετε να πάρετε.

Καρκίνος

Δυσκολίες στα οικονομικά προβλέπονται αυτόν τον μήνα, καθώς οι διελεύσεις των άστρων δεν σας ευνοούν. Θα καταβάλλετε μεγάλη προσπάθεια για να διατηρήσετε όσα έχετε κερδίσει, τη στιγμή που νέα επαγγελματικά ξεκινήματα δεν ευνοούνται.

Δώστε μεγάλη προσοχή στα λόγια σας, καθώς οι παρεξηγήσεις με συναδέλφους και οικογένεια είναι πιθανές, και γενικά προσπαθήστε να μειώσετε τις πηγές άγχους, διότι η υγεία σας δεν βρίσκεται σε καλά μονοπάτια…

Τοξότης

Το μηνιαίο ωροσκόπιο του Τοξότη για τον Μάρτιο του 2024 προβλέπει ότι αυτό το μήνα θα υπάρξουν στιγμές μεγάλης χαράς και ευτυχίας, αλλά και στιγμές αβεβαιότητας και αμφιβολίας.

Μπορεί να έχετε την ευκαιρία να πάτε τη σχέση σας ένα βήμα παρακάτω, αλλά θα πρέπει να έχετε τον νου σας, καθώς οι δυσκολίες και οι παρεξηγήσεις θα είναι στο επίκεντρο. Προσέξτε τη συμπεριφορά σας στη δουλειά και τις σχέσεις σας με συναδέλφους και να θυμάστε να βασίζεστε στις δικές σας δυνάμεις, αν θέλετε να πετύχετε κάτι, αλλιώς θα δείτε μεγάλες αλλαγές στο επαγγελματικό τομέα

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy