Αγία Βαρβάρα: Του φώναζε “ρίξτου, ρίξτου” από το θυροτηλέφωνο – Συνέλαβαν και τη γυναίκα του δράστη

από natasa

Συνελήφθη η σύζυγος του δράστη του εγκλήματος στην Αγία Βαρβάρα, η οποία όπως αποκαλύφθηκε είχε καταλυτικό ρόλο στο αποτρόπαιο έγκλημα.

Συνελήφθη η σύζυγος του φερόμενου δράστη του εγκλήματος στην Αγία Βαρβάρα, σήμερα, Κυριακή, η οποία, όπως αποκαλύφθηκε είχε καταλυτικό ρόλο στο αποτρόπαιο έγκλημα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, η κατηγορούμενη ενώ εξελισσόταν η επίθεση κατά του 57χρονου δολοφονηθέντα γιατρού, φέρεται να φώναξε στον κατηγορούμενο ως δράστη και σύζυγό της “ριξ’ του, ριξ’ του” από το θυροτηλέφωνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δυο τους δεν ήθελαν από την αρχή για γαμπρό τους του τον 57χρονο επειδή ήταν μεγαλύτερος και θεωρούσαν ότι δεν περνά καλά η κόρη τους. Ωστόσο και ο γιος τους αστυνομικός και η κόρη τους δεν μιλούσαν με τους γονείς, αν και έμεναν όλοι στην ίδια πολυκατοικία.

Το χρονικό του εγκλήματος

Ο γιατρός άφησε προσωρινά τα δύο του παιδιά στον κουνιάδο του, καθώς έλειπε η σύζυγός του και πήγε να πάρει την κόρη του από κάπου για να επιστρέψουν μαζί.

Η οικογένεια του θύματος έμενε στον 1ο όροφο, στον 2ο όροφο έμενε ο αστυνομικός και στο ισόγειο ο ηλικιωμένος με την σύζυγό του. Όταν επέστρεψε ο γιατρός με την κόρη του, ο πεθερός του βγήκε έξω, τσακώθηκαν, άρπαξε μία καραμπίνα και τον πυροβόλησε, μπροστά στα μάτια του παιδιού του.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy