619
Τυρόπιτα στο τηγάνι: Μια αγαπημένη πίτα, είναι η τυρόπιτα. Την παρακάτω συνταγή, την φτιάχνετε στο τηγάνι, μέσα σε πολύ λίγο χρόνο, ενώ είναι και πανεύκολη.
Τυρόπιτα στο τηγάνι: Τα υλικά που θα χρειαστούμε
Για να ξεκινήσετε, είναι απαραίτητο να έχετε στο ψυγείο σας φύλλα κρούστας και νόστιμα τυριά.
- 4 φύλλα κρούστας
- 3 κουτ. σούπας Βούτυρο Lurpak
- 1 φλιτζάνι κίτρινα τυριά τριμμένα (Arla Mozzarella, Arla Regato)
- 50γρ. φέτα σπασμένη
- πιπέρι
Τυρόπιτα στο τηγάνι: Εκτέλεση συνταγής
- Ζεσταίνετε ένα αντικολλητικό τηγάνι διαμέτρου 24εκ. και βάζετε 1 κουτ. σούπας βούτυρο.
- Λιώνετε το υπόλοιπο βούτυρο σε ξεχωριστό σκεύος.
- Βουτυρώνετε χώρια το κάθε φύλλο, τσαλακώνετε 2 φύλλα και τα βάζετε στο τηγάνι το ένα πάνω στο άλλο.
- Ψήνετε σε μέτρια προς δυνατή φωτιά μέχρι να ροδίσουν.
- Τα αναποδογυρίζετε, όπως την ομελέτα, μοιράζετε ομοιόμορφα το μίγμα των κίτρινων τυριών και τη φέτα, πασπαλίζετε με πιπέρι και σκεπάζετε με τα άλλα 2 βουτυρωμένα φύλλα.
- Ρίχνετε από πάνω το βούτυρο που περίσσεψε.
Μόλις ροδίσει η μία πλευρά της τυρόπιτας, αναποδογυρίζετε και ψήνετε μέχρι να ροδίσει και η άλλη.