«Τη σκότωσα πάνω στα νεύρα μου»: Aυτός εivαι ο Πακιστανός δολοφόνος της 17χρονης Νικολέτας- Το μoιραio λάθoς

από natasa

Την σύλληψη του 22χρονου, που αναζητούνταν ως ύποπτος για τη δολοφονία της άτυχης 17χρονης Νικολέττας στο Περιστέρι, ανακοίνωσε το πρωί του Σαββάτου ο Τάκης Θεοδωρικάκος.

Ο 22χρονος βρίσκεται από το πρωί στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. αφού συνελήφθη στα Σκόπια όπου είχε διαφύγει μετά τη δολοφονία της συντρόφου του. Ο ίδιος ομολόγησε στους αστυνομικούς ότι αυτός σκότωσε τη Νικολέττα μετά από καυγά που είχαν, δίχως όμως να προχωρήσει σε περισσότερες λεπτομέρειες.

Οδηγήθηκε στον εισαγγελέα το πρωί του Σαββάτου και όπως ήταν αναμενόμενο ζήτησε και πήρε την προβλεπόμενη από το νόμο προθεσμία και έτσι θα απολογηθεί τη Δεύτερα.

Η ανακοίνωση του Θεοδωρικάκου για την σύλληψη του 22χρονου
Νωρίτερα, ο Τάκης Θεοδωρικάκος μέσα από ανάρτησή του στο Twitter ανέφερε για την σύλληψη του 22χρονου: «Βρίσκεται πλέον στα χέρια της Ελληνικής Αστυνομίας ο φερόμενος ως δράστης για τη δολοφονία της δεκαεπτάχρονης Νικολέτας στην Αθήνα και θα οδηγηθεί στην αρμόδια εισαγγελική αρχή»

enimerotiko.gt

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy