Πίτσα στην τοστιέρα: Η πιο γρήγορη και τραγανή πίτσα που φάγατε ποτέ

από natasa

Λατρεύετε την πίτσα και τις ιταλικές γεύσεις αλλά αποφεύγετε να την απολαμβάνετε είτε γιατί είναι μπελάς να την φτιάξετε είτε γιατί… κοστίζει. Σήμερα σας δείχνουμε πώς θα φτιάξετε μια πεντανόστιμη, πανεύκολη και διαφορετική πίτσα που είναι έτοιμη σε λιγότερο από 10 λεπτά και θα σας χαρίσει την ίδια απίστευτη απόλαυση. Με την ευκαιρία, δείτε την πιο τραγανή βάση για πίτσα που φάγατε ποτέ.

Πίτσα με πεπερόνι

Τι θα χρειαστείτε:

5 κ.σ. τριμμένο τυρί της αρεσκείας σας
1 μεγάλη τορτίγια
2 κ.σ. έτοιμη κόκκινη σάλτσα ντομάτας
1/4 κ.γ. βασιλικό
1/4 κ.γ. σκόρδο σε σκόνη
1/4 φλ. φρέσκο σπανάκι, κομμένο
1/4 φλ. ντομάτες κονκασέ
1 κ.γ. τριμμένη παρμεζάνα
6 φέτες πεπερόνι, κομμένες στη μέση
Πώς θα τη φτιάξετε

Τοποθετήστε την τορτίγια σε ένα πιάτο και βάλτε την στο φούρνο μικροκυμάτων στο δυνατό για 10 δευτερόλεπτα. Στη συνέχεια, απλώστε τη σάλτσα ντομάτας στο κέντρο της και προσθέστε το σκόρδο και το βασιλικό. Καλύψτε με το σπανάκι, τις ντομάτες, την παρμεζάνα, το πεπερόνι και το τριμμένο τυρί.

Τυλίξτε την τορτίγια σε ρολό. Βάλτε την στο πιάτο (με την «κλειστή» πλευρά της προς τα πάνω) και τοποθετήστε την στο φούρνο μικροκυμάτων για 30 δευτερόλεπτα. Αποσύρετε το φαγητό από το φούρνο και, τέλος, τοποθετήστε την στην τοστιέρα για 3-4 λεπτά μέχρι η επιφάνεια της τορτίγιας να γίνει τραγανή.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy