Γιάννης Φέρτης: Δίνει μάχη με το Αλτσχάιμερ – «Ραγίζει» καρδιές η ανάρτηση της Κάκιας Ιγερινού

από natasa

Σε μια πολύ συγκινητική ανάρτηση προέβη η Κάκια Ιγερινού σχετικά με τον Γιάννη Φέρτη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο σπουδαίος ηθοποιός διανύει μια δύσκολη περίοδο, αφού καλείται να δώσει μια σημαντική μάχη για τη ζωή του και να παλέψει το Αλτσχάιμερ, που του «χτύπησε» την πόρτα.

Ο Γιάννης Φέρτης, που στις 21 Απριλίου συμπλήρωσε 84 χρόνια ζωής, έχει αποστασιοποιηθεί το τελευταίο διάστημα από τα φώτα της δημοσιότητας και βρίσκεται στο σπίτι του, έχοντας στο πλευρό του όλους τους ανθρώπους που τον αγαπούν και τον στηρίζουν.

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: 43χρονος πέθανε στην καρέκλα νοσοκομείου ενώ του είχαν δώσει εξιτήριο

Η Κάκια Ιγερινού, η οποία έχει υπογράψει τα σενάρια μεγάλων τηλεοπτικών επιτυχιών, γνωστοποίησε μέσα από ένα κείμενο στο Twitter τι συμβαίνει με τον Γιάννη Φέρτη, «ραγίζοντας» καρδιές με τα λόγια της.

«Δύσκολο να θυμίζεις στον πιο πιστό σου φίλο ποιος είσαι κάθε δέκα λεπτά. Η μνήμη σβήνει. Κι αναλαμπές μόνο φωτίζουν ένα Άγιο παρελθόν. Αγάπης. Αφοσίωσης. Σεβασμού. Σπάνιες αρετές στις μέρες μας. Κι ο Γιάννης τις είχε όλες. Ακόμη τις έχει. Είναι το μόνο που δεν ξεχνάει: Η αξιοπρέπεια», ήταν τα λόγια της Κάκιας Ιγερινού.

Δείτε την ανάρτηση:

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy