”Παγώνει” το αίμα με την αποκάλυψη Κουσουλού για Πισπιρίγκου: «Έχει συμβεί κάτι άλλο από αυτό που φαίνεται»

από natasa

Ο Πέτρος Κουσουλός είναι από τους ανθρώπους που δεν μασάνε τα λόγια τους και από την πρώτη στιγμή αποκάλυψε άγνωστες λεπτομέρειες για την Ρούλα Πισπιρίγκου.

Ο Πέτρος Κουσουλός είναι από τους δημοσιογράφους που έχει ασχοληθεί έντονα με την υπόθεση της Πάτρας και τον θάνατο των τριών μικρών κοριτσιών, κάνοντας μάλιστα και σοκαριστικές αποκαλύψεις.

Τα λικνίσματα της Ρούλας και οι χοροί του Μάνου λίγο μετά τον Θάνατο της Μαλένας

Ο δημοσιογράφος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, Super Κατερίνα και μεταξύ άλλων τόνισε πως κάθε φορά που η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης χώριζαν, πέθαινε και ένα παιδί.

«Υπήρχε μια διάσταση ανάμεσα στο ζευγάρι και φαίνεται ότι κάθε φορά που ο σύζυγος εγκατέλειπε τη συζυγική στέγη, χανόταν και ένα παιδί. Απ’ ό,τι φαίνεται το βασικό κίνητρο ήταν ο Μάνος. Νομίζω εκεί θα καταλήξει και η δικαστική έρευνα. Έχει συμβεί κάτι άλλο από αυτό που φαίνεται.

Η ανακρίτρια έδωσε πολύ μεγάλη βάση στην κατάσταση του ζευγαριού, τι σχέση είχε ο Μάνος Δασκαλάκης με την Ρούλα Πισπιρίγκου. Δεν ερωτήθηκε ο Μάνος τι ακριβώς συνέβαινε με την Μαλένα και την Ίριδα», είπε χαρακτηριστικά ο Πέτρος Κουσουλός.

Δήμητρα Πισπιρίγκου: «Περιμένω την σύλληψή μου…»

Τι υποστηρίζει η Δήμητρα Πισπιρίγκου

Την ώρα που ανοίγουν εκ νέου οι φάκελοι των θανάτων των δύο μικρότερων κοριτστιών της οικογένειας Δασκαλάκη με τις εισαγγελικές αρχές να ζητούν να εξεταστούν από την αρχή θα εξεταστούν οι αιτίες θανάτου της 3,5 ετών Μαλένας, τον Ιούλιο του 2019 και της μόλις 6 μηνών Ίριδας, το Μάρτιο του 2020, η Δήμητρα Πισπιρίγκου, αδελφή της 33χρονης Ρούλας Πισπιρίγκου, που κατηγορείται για το θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας, αρνείται κατηγορηματικά οποιαδήποτε εμπλοκή της στην πολύκροτη υπόθεση

Η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου τονίζει ότι δεν έχει καμία συμμετοχή σε έκνομη ενέργεια, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1.

Η ίδια βρίσκεται στο σπίτι της στην Πάτρα, μαζί με την μητέρα της και σε ερώτηση του ΑΝΤ1 σχετικά με το πώς περνάει αυτές τις ώρες, είπε με χιούμορ: “περιμένω τη σύλληψή μου…”.
Σημειώνεται ότι η αδελφή της 33χρονης ήταν εκείνη που βρήκε νεκρή την 6 μηνών Ίριδα μέσα στην κούνια της, ενώ από την πρώτη στιγμή δηλώνει βέβαιη για την αθωότητα της μάνας των τριών παιδιών που έχει κριθεί προφυλακιστέα για την δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy