Μια αγαπημένη πίτα, είναι η τυρόπιτα. Την παρακάτω συνταγή, την φτιάχνετε στο τηγάνι, μέσα σε πολύ λίγο χρόνο, ενώ είναι και πανεύκολη.
Τα υλικά που θα χρειαστούμε
Για να ξεκινήσετε, είναι απαραίτητο να έχετε στο ψυγείο σας φύλλα κρούστας και νόστιμα τυριά.
4 φύλλα κρούστας
3 κουτ. σούπας Βούτυρο Lurpak
1 φλιτζάνι κίτρινα τυριά τριμμένα (Arla Mozzarella, Arla Regato)
50γρ. φέτα σπασμένη
πιπέρι
Εκτέλεση
Ζεσταίνετε ένα αντικολλητικό τηγάνι διαμέτρου 24εκ. και βάζετε 1 κουτ. σούπας βούτυρο.
Λιώνετε το υπόλοιπο βούτυρο σε ξεχωριστό σκεύος.
Βουτυρώνετε χώρια το κάθε φύλλο, τσαλακώνετε 2 φύλλα και τα βάζετε στο τηγάνι το ένα πάνω στο άλλο.
Ψήνετε σε μέτρια προς δυνατή φωτιά μέχρι να ροδίσουν.
Τα αναποδογυρίζετε, όπως την ομελέτα, μοιράζετε ομοιόμορφα το μίγμα των κίτρινων τυριών και τη φέτα, πασπαλίζετε με πιπέρι και σκεπάζετε με τα άλλα 2 βουτυρωμένα φύλλα.
Ρίχνετε από πάνω το βούτυρο που περίσσεψε.
Μόλις ροδίσει η μία πλευρά της τυρόπιτας, αναποδογυρίζετε και ψήνετε μέχρι να ροδίσει και η άλλη.