Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Ποια είναι η γνωστή ηθοποιός που βρίσκεται στο πλευρό του 36 ολόκληρα χρόνια – Γιατί δεν απέκτησαν ποτέ παιδιά

από natasa

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης είναι ένας από τους καλύτερος ηθοποιούς και σκηνοθέτες του κινηματογράφου και της ελληνικής τηλεόρασης.

Λατρεύει την δουλειά του, γι’ αυτό και την κάνει πάντα σωστά και με μεράκι. Τι λένε, όμως, για αυτούς τους άντρες; «Πίσω από έναν επιτυχημένο άντρα βρίσκεται πάντα μια δυναμική γυναίκα»! Αυτό ισχύει 100% στην περίπτωση του ηθοποιού που εδώ και 36 ολόκληρα χρόνια έχει βρει τον έρωτα, την τρυφερότητα, την συντροφικότητα στα μάτια της ηθοποιού Έφης Μουρίκη.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στο θέατρο και ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά!

Η ηθοποιός σε παλιότερη συνέντευξή της είχε δηλώσει χαρακτηριστικά «Ήταν ο Βλαδίμηρος στη Θεσσαλονίκη, εγώ στο Εθνικό θέατρο και εκείνος στο Κρατικό θέατρο. Ανέβηκα να παίξω με τον “Γλάρο” στο Κρατικό Θέατρο και γνωριστήκαμε. Ήταν μαγικό αυτό που συνέβη, έρωτας με την πρώτη ματιά και από τις δύο πλευρές. Αφού το έχουμε ξαναπεί, δε γνωριζόμασταν σχεδόν καθόλου και κατεβήκαμε χεράκι – χεράκι τρεις ορόφους. Είναι αυτό που λες… με την πρώτη ματιά. Είναι θείο δώρο ο έρωτας» ενώ ο ηθοποιός από πλευράς του είχε αναφέρει:

«Μετά εγώ δεν μπορούσα να κοιμηθώ καθόλου. Είχε φύγει στην Αθήνα, εγώ βρήκα το τηλέφωνο της και επικοινώνησα μαζί της. “Θα έρθεις στη Θεσσαλονίκη ξανά;” της είπα και εκείνη με ρώτησε για ποιο λόγο. Από τότε είμαστε όμως συνέχεια μαζί».

Έφη Μουρίκη – Βλαδίμηρος Κυριακής: Ο λόγος που δεν έκαναν ποτέ παιδιά

Στην ίδια συνέντευξη, ένα χρόνο πριν οι δυο τους αναφέρθηκαν και στο κομμάτι των παιδιών αποκαλύπτοντας πως ενώ προσπάθησαν δεν τα κατάφεραν και απλά συμβιβάστηκαν με αυτό.

«Βεβαίως κάποια στιγμή προσπαθήσαμε να αποκτήσουμε παιδί. Πέρασαν κάποια χρόνια και δεν έγινε. Από εκεί και πέρα αποφασίσαμε να προχωρήσουμε παρακάτω, γιατί η ζωή προχωράει και υπάρχουν τόσα ωραία πράγματα στη ζωή μας οπότε τα ακολουθήσαμε»

Το σήμερα

Σήμερα το ζευγάρι ζει μαζί 36 ολόκληρα χρόνια και είναι απλά σα να μην πέρασε μια μέρα από την στιγμή που κοιτάχτηκαν στα μάτια για πρώτη φορά. Σε κοινή τους συνέντευξη, μάλιστα, στο The 2night show μίλησαν με πολύ όμορφα λόγια ο ένας για τον άλλον.

«Όταν είδα την Έφη μου κόπηκαν τα πόδια. Συναντηθήκαμε στα καμαρίνια και κατεβήκαμε τα σκαλιά του Κρατικού Θεάτρου χεράκι – χεράκι. Καθόμουν κάτω από ένα φως για να φαίνονται τα μάτια μου. Ήρθε να παρακολουθήσει μία πρόβα και καθόμουν όπου υπήρχε δέσμη φωτός για να με κοιτάει. Μετά μου το είπε “στεκόσουν επίτηδες;”. Ντροπή εγώ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός ενώ η ηθοποιός πρόσθεσε χαρακτηριστικά:

Με τον Βλαδίμηρο έχουμε διαφωνίες στη δουλειά, αλλά δεν υπάρχει ζήλια. Στηρίζουμε ο ένας τον άλλον. Όταν κάποιος δεν δουλεύει, ο άλλος είναι εκεί για να τον στηρίξει, και γι’ αυτό υπάρχουν τα ζευγάρια, για να βοηθούν και να στηρίζουν ο ένας τον άλλον»

Youweekly.gr

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy