Ασύλληπτη τραγωδία: Νεκρή η 19χρονη Στέλλα! Το πρωί έφυγε από το σπίτι και λίγο μετά οι γονείς της ενημερώθηκαν για τον θάνατό της!

από natasa

Η κοινότητα Αυγόρου βυθίστηκε στο πένθος το πρωί της Δευτέρας, όταν η 19χρονη Στυλιανή Γιωργαλλή έχασε τη ζωή της σε ένα φρικτό δυστύχημα στην άσφαλτο. Το νέο αυτό τραγικό περιστατικό συγκλόνισε τους κατοίκους της περιοχής, καθώς η νεαρή κοπέλα «έσβησε» μετά από σοβαρή σύγκρουση με το αυτοκίνητό της.

Οι συνθήκες του τραγικού συμβάντος

Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 7:00 το πρωί, όταν η Στυλιανή οδηγούσε στον δρόμο που συνδέει το Αυγόρου με το Φρέναρος. Κατά τη διάρκεια της οδήγησης, κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες, η 19χρονη έχασε τον έλεγχο του οχήματός της. Το αυτοκίνητο προσέκρουσε σε προστατευτικό κιγκλίδωμα στην αριστερή πλευρά του δρόμου και κατέληξε ακινητοποιημένο στη μέση του οδοστρώματος. Δυστυχώς, από τη σύγκρουση η νεαρή οδηγός τραυματίστηκε σοβαρά και λίγο αργότερα υπέκυψε στα τραύματά της.

Η τραγική κατάληξη στο νοσοκομείο

Η Στυλιανή μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών, διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Η τοπική κοινωνία, συγκλονισμένη από την απώλεια της 19χρονης, θρηνεί για τον άδικο χαμό της, ενώ η Αστυνομία διερευνά τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το δυστύχημα.

Οι έρευνες των αρχών

Οι αρχές βρίσκονται σε διαδικασία έρευνας για να αποσαφηνιστούν οι ακριβείς αιτίες του δυστυχήματος, προσπαθώντας να ρίξουν φως στα γεγονότα που οδήγησαν στην απώλεια της Στυλιανής. Το γεγονός ότι το όχημα κατέληξε στη μέση του δρόμου δημιουργεί ερωτήματα που αναζητούν απαντήσεις, με τους αστυνομικούς να προσπαθούν να ανασυνθέσουν την αλληλουχία των γεγονότων που οδήγησαν στη μοιραία σύγκρουση.

Πηγή: alphanews

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy