Γιάννης Αϊβάζης για το χωρισμό του: «Τίποτα δεν αναπληρώνει το καλημέρα στο παιδί σου και στον άνθρωπο που ήσουν για 17 χρόνια»

από natasa

Ο Γιάννης Αϊβάζης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Αθηναΐδας Νέγκα και μίλησε ανοιχτά για τα νέα δεδομένα στη ζωή του μετά τον χωρισμό του από τη Μαρία Κορινθίου.

Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στις αλλαγές που έχει βιώσει στην καθημερινότητά του και στα συναισθήματά του, υπογραμμίζοντας πως η ζωή του πλέον έχει πάρει μια διαφορετική τροπή. Παρά τις προκλήσεις που έχει αντιμετωπίσει, ο Αϊβάζης τόνισε τη σημασία της προσωπικής ισορροπίας και του ρόλου που παίζει η κόρη τους στη ζωή του.

«Τα καλά που έχουμε ζήσει μαζί, επισκιάζουν όλες τις κακές. Οπότε 17 χρόνια οικογένειας και αγάπης που συνεχίζει με σεβασμό, είναι επιτυχία. Αυτό που αξίζει και στους δυο μας – έχουμε τα ίδια συναισθήματα ο ένας για τον άλλον – αξίζει να πάμε παρακάτω.

Είναι δύσκολο. Ό,τι και να κάνεις, όπως και να έχεις αρχίσει να το κάνεις, τίποτα δεν αναπληρώνει το πρωινό καλημέρα στο παιδί σου και στον άνθρωπο που ήσουν για 17 χρόνια και το καληνύχτα, σ’ αγαπάω που έχεις κάθε βράδυ. Τίποτα δεν το αναπληρώνει», είπε ο Γιάννης Αϊβάζης.

Για το ενδεχόμενο ενός επόμενου γάμου: «Δεν έχω ούτε χρόνο, ούτε διάθεση να μπορώ να σκεφτώ το μέλλον. Το μόνο πράγμα που θέλω είναι να είναι καλά η μικρή μου και η Μαρία και να αφοσιωθώ πάνω στη δουλειά μου που αγαπάω και έχω αρκετά πράγματα να δώσω», απάντησε ο Γιάννης Αϊβάζης καλεσμένος στο «Καλύτερα Αργά».

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy