«Ο Αντώνης Ρέμος δεν έβλεπε. Πάθαμε όλοι πανικό… ήταν τρομακτικό – Εκεί ήταν και η Υβόννη»

από natasa

Απίστευτο περιστατικό με τον Αντώνη Ρέμο σε γύρισμα για την Πρωτοχρονιά

Η Ελεάννα Τρυφίδου, μιλώντας στη στήλη “Tv Stories” της εκπομπής “Πάμε Δανάη”, μοιράστηκε ένα άγνωστο και τρομακτικό περιστατικό που συνέβη κατά τη διάρκεια του γυρίσματος με τον Αντώνη Ρέμο.

“Κάνουμε γύρισμα βραδινό για πρωτοχρονιάτικο με καλεσμένο τον Αντώνη Ρέμο. Γυρίζεται κανονικά και την ώρα που μετράμε αντίστροφα “10,9,8…” για την αλλαγή του χρόνου, ένα από αυτά που εκτοξεύουν τα κομφετί φεύγει και πάει και προσγειώνεται -μην πω καρφώνεται- στο μάτι του Αντώνη Ρέμου.

Σταματάει το γύρισμα, ο άνθρωπος δεν βλέπει εκείνη τη στιγμή. Ήταν όλοι σε πανικό, ήταν και η Υβόννη Μπόσνιακ στο πλατό. Ο Αντώνης Ρέμος πήγε στο οφθαλμολογικό κέντρο, μιλάμε ήταν 1-2 η ώρα τη νύχτα που κάναμε το γύρισμα. Όλα γύρισαν καλά αλλά ήταν τρομακτικό διότι σταματήσαμε το γύρισμα, δεν ξέραμε πώς είναι ο Αντώνης, είχαμε παγώσει.

Μετά, όταν όλα έγιναν καλά, έπρεπε να μαζευτούν οι ίδιοι άνθρωποι, με τα ίδια ρούχα και να κάνουμε πάλι το γύρισμα από την αρχή” είπε η Ελεάννα Τρυφίδου

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy